2.1.2016

VUOSI KÄYNTIIN


Uusi kalenteri on ripustettu seinälle ja vuosi on käynnistelty rauhallisissa merkeissä. Erilaiset flunssat ja pöpöt tuntuvat vaivaavan itse kutakin ja uuden vuoden suunnitelmat muuttuivat meilläkin viime hetkellä vain oman perheen kesken vietettäväksi juhlaksi. Söimme hyvin, saunoimme, kävimme ampumassa lasten iloksi muutaman raketin ja teimme pieniä ennustuksia tulevaksi vuodeksi. Leppoisaa ja rentoa, juuri sopivaa tähän hetkeen!

Tänäkin vuonna tärkeät asiat raapustellaan Kanelimaan kauniiseen seinäkalenteriin, jolle on muodostunut keittiön seinään juuri sopivan kokoinen kolo. Samalla vaihdoin seinälle muutenkin vähän vaaleampaa  ja korvasin aiemmin seinällä olleen tumman taulun Teemu Järven sieniaiheisella kortilla. 
Keittiön nurkkaa koristaa myös uusi vanha ihanuus. anopilta joulun aikaan syntymäpäivälahjaksi saamani upea Grapponia kannu. Kelpaa kattaa nyt pöytä viime kesällä kirpputorilta löytämieni lasien kanssa! 

Kaikkinensa keittiön ilme asetelmineen on juuri nyt hyvin vaalea. Joulun koristusten ja runsauden jälkeen selkeys ja vaaleus miellyttää omaa silmääni niin keittiössä kuin muuallakin kodissa. Vielä kun viimein saadun pakkasen lisäksi saisimme samaa vaaleutta lumen muodossa myös pihalle, niin pääsisimme nauttimaan tämän loman aikana lumileikeistäkin!  

-Piia

8 kommenttia :

 1. Upea kannu! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Hyvää uutta vuotta sinullekin Johanna! <3

   Poista
 2. Hyviä löytöjä! Mutta miten ihmeessä lunta? Vai eletäänkö me jossain katvealueella, sillä täällä ei kyllä ole mitään... Raikasta, rakasta uutta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, "saisimme" ja "pääsisimme", lumesta siis vielä haaveillaan, tosin nythän sitä jo vähän ollaan saatu, samalla katvealueella siis molemmat ollaan! ;) Hyvää uutta vuotta sinullekin! <3

   Poista
  2. Ah, mulla olikin lukihäriö ☺️ Mutta usko lumentuloon tais olla väärinymmärryksen jälkeen niin suuri, että parin tunnin kuluttua sitä luntakaan sitten satoi 😂

   Poista
  3. :D :D enemmänkin saisi kyllä tulla. Ja pakkasta vähän vähemmän...hrrrr....

   Poista
 3. Ihania kuvia! <3 Hyvää alkanutta vuotta teille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!