6.1.2016

LÄMMIKETTÄ PAKKASILLETykkään tyynyistä, mutta eipä noita vilttejä taikka huopiakaan koskaan voi olla liikaa, vai mitä? Ostin itselleni ennakkojoululahjana ihanan Mairen ihastuttavasta Kettukarkkishopista tuon salmiakkiruutukuvioisen hamam-pyyhe/viltti/hartiahuivi asian jälkimmäisiin käyttötarkoituksiin. 

Tuo violetti neulomus taas on jo tovin puikoilla ollut vielä keskeneräinen liukuväriviltiksi joskus valmistuva ihanuus. Hamstarsin sitä varten ison kasan lankoja ennen loman alkua ajatuksena, että lomalla se viimein valmistuu. No ei ihan, mutta hyvin eteni, jatkellaan siis sitä vielä loman jälkeenkin.Ja se loma. Se oli sitten siinä. Mutta hyvä loma oli ja huomenna iloisin mielin takaisin arkeen, jos vain herätyskelloon herää. Viimeistään sitten kun nenänsä ulos työntää...hrrrr.... 

-Piia

6 kommenttia :

 1. Onpa herkullisen värinen neulomus! Vilukissana olen myös samaa mieltä, että vilttejä tai huopia ei koskaan voi olla liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ihan perinteinen värivalinta minulle, mutta värikkäiden lankojen neulominen on jotenkin niin paljon mukavampaa!

   Poista
 2. Ihanan värinen viltti sinulla puikoilla tulossa, ja myös tuo ruudullinen viltti on äärettömän kaunis <3. Minulla on juuri työn alla elämäni ensimmäinen itse neulottu villatakki, ja kunhan se valmistuu niin seuraavaksi neulon varmaankin jonkun ihanan lämpimän torkkupeiton :).

  Pirteää pakkaspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kun puikot heilumaan ja villatakki valmiiksi ja uutta tulille! Nyt jos koskaan kaikki villainen ja lämmin on tarpeen!

   Poista
 3. Täälläkin syntyi alelangoista tuubihuivi, mutta tein huomattavasti tylsemmän värivalinnan ja pitäydyin luonnonvalkoisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonvalkoinen on minullekin violettia tavallisempi värivalinta, mutta aina joskus tekee mieli jotain vähän värikkäämpää tehdä, vaikka tähänkin vilttiin on todennäköisesti vielä harmaatakin tulossa! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!