10.1.2016

PIENET IHANATOlohuoneen ruokapöydälle on muodostunut taas uusi asetelma pienistä ihanista jutuista, joista saan kiittää ystäviä ja läheisiä. Ihastuttavat Iittalan Ruutu-maljakot, kirkkaan ja lohenpunaisen, sain toisen mieheltäni ja toisen vanhemmiltani valmistujais-/syntymäpäivälahjoina. Olen kyllä aivan myyty noiden suhteen, upeaa muotoilua, joka varmasti tulee kestämään aikaa.
Ikkunaa koristavan kauniin kuparitimantin Katja toi tuliaisina Kööpenhaminasta. Myös Vihreän talon kauniin ja niin ihanan tuoksuisen tuoksukynttilän hän kiikutti minulle Parolan aseman joulumyyjäisistä, kun itse en paikalle päässyt. Onni on ihana ystävä!
Uutta pöydällä on myös kaunis Kastehelmi-tuikkukuppi, jonka Iittala lähetti mukavana yllätyksenä joulutervehdykseksi tykättyään eräästä instagram-kuvastani. Yhdessä vanhojen kynttilänjalkojen kanssa näistä on muodostunut pöydälle seesteinen kokonaisuus, joka miellyttää omaa silmääni juuri nyt erityisen paljon, varsinkin kun taustaksi on saatu vihdoin edes jonkinlainen lumipeite!

-Piia

12 kommenttia :

 1. Ihana ja raikas asetelma! Nuo Ruutu-maljakot ovat totta tosiaan kauniita<3

  VastaaPoista
 2. Kaunista <3. Ruutu-maljakoita haluaisin omaankin kotiin, mutta en ole vielä raaskinut ostaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen monesti niitä hypistellyt, mutta en itsekään ole raaskinut, onneksi on juhlapäiviä! ;)

   Poista
 3. Raikasta ja ajatonta muotoilua <3
  -Katja

  VastaaPoista
 4. Ihana fiilis kuvissa :) Nuo Ruutu-maljakot on todella ihania, sisustustavaraa on kuitenkin sen verran että täytyy nykyään harkita mitä kotiin ostaa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan ja periaatteeni onkin että jos jotain uutta, niin samalla jotain vanhaa kiertoon. Uskon kuitenkin, että nämä Ruutu-maljakot tulevat olevan aikaa kestäviä klassikoita ja tosiaan lahjaksi saatuina vielä sitäkin arvokkaampia.

   Poista
 5. Niin kaunista! Ihanan harmoninen tunnelma näissä kuvissa! <3 Sulla on silmää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!