4.1.2016

LAZY DAYS



Loma jatkuu vielä muutaman päivän verran ja täytyy sanoa, että loma on kyllä ollut varsin onnistunut ja tehnyt tehtävänsä. Lomailussa ollaan jo siinä pisteessä, että juuri mitään ei meinaa saada aikaiseksi ilman suurta ponnistusta ja sohva sekä sänky ovat ne paikat, joissa viihtyisi enemmän kuin hyvin. Jännityksellä jo odotan, miten sitä torstaina onnistutaan herätyskellon soittoon heräämään kun lapsetkin ovat onnistuneet kääntämään rytminsä niin, että herääminen tapahtuu muutama tunti eskari- ja kouluaamuja myöhemmin. Kääk! No onneksi edessä on varsin lyhyt työviikko ja lomapäiviäkin on vielä pari jäljellä.



Ihan pelkäksi löhöilyksi ei ole kuitenkaan mennyt ja jotain pientä kevättä silmällä pitäen on makuuhuoneessa jo tehty. Haaveilin makuuhuoneeseen uutta tai oikeastaan vanhaa kaappia vauvan vaatteita varten, mutta mitään mieluisaa ei ole netti- tai livekirppiksillä vielä tullut vastaan ja kun keksin olemassa olevista huonekaluista ihan toimivan ratkaisun, päätin ainakin toistaiseksi tyytyä siihen. Vaihdoimme eskarilaisen huoneesta Ikean malm-lipaston makuuhuoneeseen ja makuuhuoneessa olleet ps-kaapit siirtyivät eskarilaiselle sekä vaatehuoneeseen. Näin saimme jo hyvissä ajoin makuuhuoneeseen tilaa sinne jossain vaiheessa muuttavaa pinnasänkyä varten. Ja bonuksena eskarilaisen lelut siivottua ja inventoitua!

Vaikka aikaa järjestellä ja varautua vauvan tuloon on vielä ihan hyvin, kovasti kasvavan vatsan myötä pientä pesänrakennusviettiä on jo ilmassa. Mitään suuria hankintoja ei ole vielä tehty, mutta jotain pieniä vaatteita laatikostoon olen jo ostanut ja muutama diy-juttu on tekeillä, joista myöhemmin varmasti lisää! Mutta nyt sohvalta sänkyyn! ;)

Mukavaa maanantai-illan jatkoa!
-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!