19.1.2016

PAKKASKORISTEETIdea näistä pakkaskoristeista on pyörinyt jo pitkään mielessä ja nyt sain viimein kokeiltua sitä myös käytännössä. Ajatus oli siis jäädyttää muotissa havunoksiin roikkumaan laitettavia koristeita, vähän kuin joulupalloja joulukuuseen. Jääpalamuotteja on saatavilla jos jonkinlaisia, paras meiltä tähän tarkoitukseen löytyvä oli perus kuutiota tekevä jääpalamuotti, joten sillä mentiin. 

Ripustusta varten piti keksiä joku systeemi ja sen ratkaisin niin, että pujotin paperinaruun pienen puuhelmen, jonka sain pysymään muotin pohjalla. Tämän jälkeen muottiin vesi, jääpalojen jäädystys ja varovainen irroitus, jonka jälkeen koristeet ovat valmiita ripustettavaksi.Minusta lopputulos on aika hauska ja vielä tekisi mieli kokeilla pyöreitä koristeita esimerkiksi vesi-ilmapalloilla, jonka sisälle laittaisi samantyyppisen ripustussysteemin. Ja toki veden voisi myös halutessaan värjätä, jos värikkäitä koristeita haluaisi. 

Vähän jouluinen juttu tämä ehkä on, mutta täytyy yrittää ottaa näistä pakkasista kaikki ilo nyt irti vaikka sitten pakkaskoristeita terassille väsäämällä!

-Piia

4 kommenttia :

 1. Näähän onkin näppärän kokoisia! Äiti teki joskus jotain vähän liian isoja eikä niitä voinut ripustaa lähelle ikkunaa ettei tule myrkyssä lasista läpi xD Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tuli ihan hyviä testiversiota. Ehkä ensi kerralla muottina pojan lego-ukko jääpalat?! ;D

   Poista
 2. Hauska idea tosiaan ja sopii kyllä hyvin tähän tammikuuhunkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy yrittää nauttia talvesta ja pakkasesta silloin kun sitä on tarjolla, jos ei sitten jouluna onnistu! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!