22.1.2016

VARASLÄHTÖ VIIKONLOPPUUNTäällä vietetään pitkästä aikaa perjantaivapaata, joka ei johdu sairastelusta tai lomasta tai muusta normiarjesta poikkeavasta. Ihan vaan hoitovapaapäivä, johon kuuluu muutama tunti omaa aikaa aamusta, kun poika on eskarissa ja tyttö koulussa. 

Ja nämä muutamat aamun hiljaiset tunnit tuntuvat kieltämättä taas aika herkuilta! Rauhallinen aamupala ja vähän kodin siivoilua, muutama rivi villasukan vartta ja ennen kaikkea hiljaisuudesta nauttimista! Nämä varaslähdöt viikonloppuun vaan ovat parhaita! Niin ja se villasukan varsi, se se vasta ihanuutta onkin! Muita ihania -blogin Tiina on käynnistänyt talvivillasukkamysteerineulomushommelin, jossa päivittäin paljastuu uusi ohje villasukan jatkamiseksi. Jännää puuhaa ja mikä parasta, uudet ihanat villasukat tuloillaan! Näillä eväillä edessä ei voi olla kuin ihana viikonloppu! Sellaista myös sinulle!

-Piia

2 kommenttia :

  1. Ihanat kuvat ja värit! Nää sukat on niin huiput, en millään malttais oottaa uusia pätkiä 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen joskus yrittänyt niitä joulukalenterivillasukkia, mutta jotenkin joulun alla on aina muuten niin kiire, nämä talvisukat sen sijaan tuli aivan oivalliseen saumaan! Katsoinkin, että sinullakin on ihanat sukat tulollaan! Huippua nähdä sitten millaisia ne lopulta kaikki valmiina ovat! Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!