13.12.2017

LUUKKU 13 / 3 X JOULUINEN ASETELMA


Aulan kaapin päällinen on aina ollut suosikkipaikkani tehdä erilaisia asetelmia. Aiemmin syksyllä maalatun  uuden seinävärin myötä tilan ilme muuttui toivotusti ja erilaisten asetelmien rakentaminen kaapin päälle on taas uudella tavalla inspiroivaa.

Sisustusasetelmiin saa luotua erilaista tunnelmaa värejä ja esineiden määrää vaihtamalla. Kokosin #sisustajanjoulun hengessä kaapin päälle kolme erilaista jouluista asetelmaa erilaisia kukkia ja kotoa löytyviä piensisustusesineitä vaihtaen.
raikas

Ensimmäisestä asetelmasta löytyy valkoisia kynttilänjalkoja sekä erivärisiä lasimaljakkoja ja tuikkukuppeja. Kahdenlaiset eukalyptuksenoksat tuovat vehreyttä ja kokonaisuudessaan asetelma on herkkä, raikas ja kevyt, varsinkin illalla kynttilöiden palaessa sesonkiin oikein hyvin sopiva. dramaattinen

Toinen asetelma on perinteisemmän jouluinen. Kauniista papukaijatulppaaneista löytyy ripaus joulunpunaista ja yhdessä mustan paperitähden kanssa kokonaisuus on jopa hieman dramaattinen. Pieni pallomaljakko ja yksittäinen kynttilänjalka riittävät täydentämään asetelman.
talvinen

Kolmas asetelma on hyvin talvinen. Valkoiset maljakot ja pienet eläinfiguurit yhdessä männyn oksan ja hyasintin kanssa luovat kauniin kokonaisuuden. Asetelma on yksinkertainen ja simppeli on siinä talven tuntua ja ajatus valkoisesta joulusta.

Oma suosikkini on jotain talvisen ja raikkaan väliltä ja jotain sellaista kaapin päälle lopulta jäi. Löytyykö joukosta sinun suosikkisi? 

-Piia
#sisustajanjoulu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!