16.12.2017

LUUKKU 16 / LASTENHUONEEN JOULUTaaperon huone on saanut tänä vuonna osansa joulun odotuksesta, kun pieni kuusi on ollut jo tovin koristamassa huonetta ja tuomassa joulutunnelmaa myös perheen pienimmän valtakuntaan.

Jos muualla kodissa joulua koristellaan hillitysti ja neutraalilla väripaletilla on lastenhuoneen joulu värikkäämpi ja runsaampi. Pieni kuusi on koristeltu lastenhuoneeseen sopivilla koristeilla ja oksilla roikkuu muun muassa vaaleanpunaisia tähtiä, kimaltavia höyheniä ja vähän vaaleanpunaisen sävyistä itse ommeltua koristenauhaa.


Pienien paperisten koristeiden sinisiä sävyjä löytyy lastenhuoneen tapetista ja punainen kärpässieni piristää kivasti kokonaisuutta. Suloinen puinen pöllö on  Mifukolta ja toin sen taaperolle tuliaisiksi yhdeltä työreissulta. Pöllö on tehty jakarandapuun maahan pudonneesta oksasta ja käsin veistetty ja maalattu jossain päin Nairobia. Ihana pieni esine, jolla on hyvä sydän ja jonka mielellään ripustaa vasta edes joka vuosi kuuseen. 

Lastenhuoneen joulusisustus on viimeistelty pupun omalla tonttulakilla, hyllyyn viritetyillä pienillä jouluvaloilla ja muutamalla jouluisella esineellä. Kauniin joulukuusen lisäksi muuta ei tarvitakaan joulutunnelman luomiseksi! 

Asukas tuskin itse vielä joulusta paljoakaan piittaa ja kuusen koristeetkin ovat kivempia muualla kuin kuusessa. Mutta niin se pitääkin olla, äiti sisustelee ja lapsi ottaa parhaat palat osaksi leikkiään, myös joulun aikaan!

-Piia
#sisustajanjoulu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!