3.12.2016

LUUKKU 3 / DIY TÄHTIHIMMELI

Tähdet ja himmelit ovat mitä perinteisimpiä joulukoristeita ja nämä kaksi klassikkoa yhdistämällä syntyy kauniita tähtihimmeleitä! Askartelin kapeista mustista pilleistä kolme kaunokaista tuomaan ruokailutilan ikkunaan jouluista tunnelmaa.


Pidän aidoista materiaaleista ja perinteisissä himmeleissä olki onkin suosikkimateriaalini. Näissä tähdissä nuo pillit toimivat mielestäni kuitenkin oikein kauniisti eivätkä tähdet tunnu liian muovisilta. Musta väri erottuu myös hyvin ikkunaa vasten.

Netti on pullollaan erilaisia himmeliohjeita ja nämä minun tähdet syntyivät VillaH-blogista löytämälläni ohjeella. Valmistukseen tarvitset kolmen mittaisia pillejä, neulan ja lankaa. Valmiin tähden leveys on noin 36 cm. 

Jos myös muunlaiset tähdet kiinnostavat, kauniiseen kuusisakaraiseen tähteen löytyy ohje täältä ja pienempään tähtikuvioon täältä.Vinkkinä myös pieni idea pöydän somistamiseksi: laita pöytäliina pöydälle poikittain rennon ruttuisesti, kokoa päälle kynttilöitä ja mieluisia koristeita. Viimeistele havulla tai muulla vihreällä, sytytä kynttilät, kaada mukiin glögiä ja nauti joulun odotuksesta!

-Piia
#3xjoulukalenteri

4 kommenttia :

 1. Ihana malli! Menee kyllä to do- listalle. Oon pari himmeliä ja kranssin tehny mustista pilleistä, kuusenkoristeita teen vielä oljista. Tähden vois tehdä vaikka valkoisista pilleistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kaunis ja toimii varmasti muunkin värisenä! :)

   Poista
 2. Hei, mistä on noi pöydänkattauksessa käyttämäsi valkoiset, pienet eläimet? Söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä söpösiä! <3 Olen saanut ne ystävältä lahjaksi, joten valitettavasti en osaa sanoa mistä ne ovat.

   Poista

Kiitos kommentistasi!