1.12.2016

LUUKKU 1 / #3xJOULUKALENTERIKulkuset kilisee, helkkyy ja välkkyy, se on kuulkaa joulukuu ja aika avata joulukalenterin ensimmäinen luukku! Koska yhdessä kaikki on kivempaa, pistimme tänä vuonna ideat yhteen Projektilan Katjan ja Nuapurissa Marun kanssa ja meillä on ilo tarjota teille 24 luukkua jouluista inspiraatiota kukin vuorotellen! Tänään vähän ennakkomaistiaisia tulevasta ja ohjeita joulukalenterin seurantaan.


 
Luukku avautuu aamupäivisin jokaisessa blogissa vuorollaan johonkin kivaan ja linkki päivän luukkuun löytyy kahdesta muusta blogista. Tiedossa on tee-se-itse projekteja, jouluisia herkkuja ja lahjaideoita. Minun blogissani on luvassa muun muassa sokeritonta leivontaa, askartelua ja lahjaideoita. Tervetuloa siis seuraamaan #3xjoulukalenteria blogeihimme ja instagram tileillemme!

-Piia 

12 kommenttia :

 1. Aika kiva idea! Mukavaa joulukuun ensimmäistä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haluttiin kokeilla jotain vähän erilaista, toivottavasti on mieluinen myös seurata! :)

   Poista
 2. Ihanaa! :) Minä jo murehdin etukäteen että en ehdi ensi vuonna tekeen blogijoulukalenteria, mutta totta tosiaan, voihan sitä laittaa hynttyyt yhteen jonkun toisen tai useamman bloggajan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä halusin ehdottomasti joulukalenterin, mutta tiesin että yksin ei resurssit juuri nyt mitenkään riitä, joten tämä oli aivan mahtava vaihtoehto! :)

   Poista
 3. Huomasin Instassa teidän joulukalenterin ja klikkailin heti itseni teidän kaikkien kolmen blogien lukijaksi. Jään innolla seuraamaan, mitä luukuista paljastuu. :) Meinasin jo jättää oman kalenterin väliin tänä vuonna, kun pelkäsin etten keksi luukkuihin täytettä, mutta niin vaan siellä aukesi juuri ensimmäinen luukku ja oon niin innoissani siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että löysit tänne, tervetuloa! Kummasti se joulufiilis tulee aikuisellekin joulukalenterin myötä! :)

   Poista
 4. Kiva tapa jakaa kalenteri jonkun muun kanssa :) helpottaa myös lukijoita, kun ei oo joka ikisessä blogissa omaa kalenteria..eihän sitä edes ehdi lukea kaikkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä joulun alla kiirettä pitää että ennättää kaikki kalenterit lukea ja jokainen yhteisneulonta tai askarteluprojekti hoitaa! :D Mutta eikös joulukuussa pärjää vähän vähemmälläkin unella! :D

   Poista
 5. Mahtis idea yhdistää voimat! Terkkuja täältä kaukaa! Täällä ei ole yhtään joulufiilistä, vaikka kaupat on pullollaan joulujuttuja ja kaikki radiot soi joululauluja.... Onneksi voin fiilistellä teidän joulukalenteri-ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! <3 Terkkuja sulle sinne aurinkoon! Mä fiilistelen vastaavasti aurinkoa teidän seikkailuja seuraamalla! Ihanaa joulunaikaa sinulle, toivottavasti se joulumieli löytää sinnekin saakka! Halit! <3

   Poista
 6. Mahtava ajatus - jakaa paitsi joulunodotus, myös joulukalenterin valmistelu ystävien kanssa! Tätäpä pohdin, jos päädyn ensi vuonnakin kalenterihommiin. Teidän yhteiskalenterin tunnelma näyttää ihanan rauhalliselta ja maanläheiseltä. Jään innolla seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että idea innostaa myös muita! Ja toivottavasti luukuista myös löytyy inspiroivia juttuja joulunodotukseen! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!