29.12.2016

JOULUN JÄLKEEN

Täällä eletään joulun ja uuden vuoden välisessä verkkaisessa välitilassa. Vietimme joulun anoppilassa ja vanhempieni kotona, yhteensä melkein viikon verran reissussa, joten nyt nautitaan kotona olemisesta, nukutaan pitkään ja kuten tänään, kuljetaan pyjamassa aamusta iltaan. 

Joulun aikana pidin myös pienen tietokoneloman. Joulukalenteri oli todella mukava projekti ja kolmelle jaettuna sellainen kevytversio, mutta täytyy sanoa, että vauvan, kahden koululaisen ja muiden joulukiireiden lomassa yllättävän uuvuttava urakka. Olikin mukava jättää tietokone viime viikolla kotiin ja suunnata ison lankakassin kanssa toisaalle. 


Kalenterin vuoksi myös muutamat joulukuussa tapahtuneet kodinmuutokset jäivät raportoimatta ja mukava on päästä niistäkin pian kertomaan. Sitä ennen riisutaan koti pikkuhiljaa joulukoristeista, siirretään kariseva joulukuusi ulos ja sisustellaan joulun jälkeistä talvista kotia, sillä kevättä en heti joulun jälkeen ala odottamaan, pitenevää päivää ja aurinkoisia pakkaspäiviä sen sijaan kyllä!

-Piia

3 kommenttia :

 1. Pyjamapäivät ovat olleet kyllä aivan superihania! Me ollaan tosin oltu nyt pari päivää jo retkeilemässäkin, mutta kun joulu oltiin omalla porukalla, niin ei ollut paineita pyjamista pois :). Leppoisia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Kun arjessa lähes joka päivä on jotain menoa tai lasten kuskaamista tai muuta, niin välillä on ihan luksusta vaan möhiä yökkäreissä aamusta iltaan! :D

   Poista
  2. Niin ja ihanaa uutta vuotta sinne Englantiin! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!