12.12.2016

LUUKKU 12 / JOULUKALENTERILINKKIVINKIT

Mehän emme Katjan ja Marun kanssa suinkaan ole ainoat, jotka pitävät joulukalenteria blogissa tai muualla somessa. Tänään onkin siis vuorossa meiltä kultakin linkkivinkkejä muutamiin suosikkeihimme. 

Ensimmäisenä vinkkinä vähän erilainen joulukalenteri, kyseessä on nimittäin tarinajoulukalenteri. Kynnyksellä on novelli, josta paljastuu joka päivä pieni tekstipätkä lisää aina jouluaattoon saakka. Jännittävä ja mielenkiintoinen, iso suositus!

Hymyn huulille taas saa toisen lahjakkaan naisen, Mamma Rimpuilee -blogin Lauran instagram-tilillään julkaisema #rimpuilukalenteri. Jos sarkasmi on lajisi, niin tämä on sinulle.


Joulunaika on myös erilaisten neulotaan yhdessä elikkäs KAL eli knit-a-long -projektien kulta-aikaa. Näiden ainoana miinuspuolena on liian lyhyet tunnit vuorokaudessa. Vaikka kaikki ihanuudet tekisi mieli laittaa puikoille, välillä on pakko nukkuakin.

Muita ihania -blogin Tiinalla on ollut monta ihastuttavaa yhdessä neulonta-projektia ja tämän vuoden joulukalenterista löytyy sukat taaperolle. Ensimmäisestä luukusta löytyy aloitus ja 8.luukusta loput. Nämä olen jo ennättänyt valmiiksi saada, kutistin ne vauvan kokoon ja neuloin kaveriksi Papun suloiselle tonttulakille.


Ihanaa yhdessä neulottavaa löytyy myös Niina Laitisen suunnittelemana. Kyseessä ovat Taimitarhan joulusukat, jonka ohjeet julkaistaan päivittäin esimerkiksi suunnittelijan facebook-sivuilla. Selkeät ohjeet, ei pitkiä langanjuoksuja tai vaikeita kuvioita, mutta niin kaunista! Puikoilla ovat sukat tyttärelle, josta on tullut äitinsä tavoin oikea villasukkien suurkuluttaja. Voi olla että toinen parikin on vielä itselleni neulottava.

Sweet things -blogista taas löytyy neljään ohjeeseen palastellut advettisukat. Nämä lyhyt vartiset kirjoneulesukat odottavat nekin puikoille pääsyä, ehkä sitten joulupyhinä.

Lisää jouluista neulottavaa ja virkattavaa löytyy Drops Designin joulukalenterista, josta löytyy joka päivä uusi ohje. Kirjoneulejoulukalenterisukkaa on tarjolla myös Novitalla ja jouluiseen mysteerihuiviin ohjeen voi ostaa esimerkiksi Titityyn kautta.

Katjan linkkivinkit löydät täältä ja Marun täältä

Jos ei näillä saa joulun odotusta kulumaan pikkuisen nopeammin, niin sitten ei millään!

-Piia
#3xjoulukalenteri

2 kommenttia :

 1. Kylläpä on suloiset pikkusukat! Ja ihanat värit noissa sun joulukalenterisukissa. Itsehän olen omien sukkieni väritykseen jo ihan kyllästynyt... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka! Vauvan sukissa on semmoinen hyvä puoli, että ne näyttävät aina söpöiltä! <3
   Joulukalenterisukan koko on vähän arvoitus...ehkä vähän pieni 8-vuotiaalle, mutta iso vauvalle, täytyy nyt katsoa mihin jalkaan tulevat lopulta päätymään! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!