30.11.2016

JOULU ON JO OVELLA

Huomenna se viimein alkaa, tuo jo kauan odotettu joulukuu! Kalenterit odottavat lastenhuoneissa avaajaansa ja äiti on vähintään yhtä innoissaan huomenna blogissa starttaavasta joulukalenterista! Ja hei, maassa on jälleen paksu lumipeite, ihanaa!

Koti on saanut vähän lisää jouluista ilmettä, joista ehdoton suosikkini on tuo kaunis setripuu. Ihastelin näitä jo viime vuonna, mutta en raaskinut ostaa, kun hinta taisi olla seitsemänkymppiä. Tänä vuonna minulla kävi mieletön tuuri, kun löysin tämän muutama viikko sitten Plantagenista alesta ja puu maksoi vain kaksikymmentä euroa! Huomasin muuten Turun reissulla, että siellä kukkakaupassa vastaavan hinta oli yli sata euroa ja oma alelöytöni ilostutti entisestään! Minulle setripuu riittäisi kuuseksi, mutta lapset taitavat haluta myös sen perinteisen version, katsotaan nyt kuinka monta kuusta meiltä lopulta löytyy!


Flunssasta huolimatta olo on juuri nyt innostuneen odottavainen. Kiireisen marraskuun jälkeen toivon, että joulukuussa olisi aikaa istua sohvannurkassa, kuunnella joululauluja ja lukea jouluisia lehtiä, neuloa vähän, leipoa paljon ja fiilistellä vuoden parasta juhlaa! Ja tosiaan, huomenna joulufiilistely alkaa myös blogijoulukalenterin muodossa, joten pysy kuulolla, luvassa kaikkea ihanaa ja inspiroivaa!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!