24.11.2016

LAHJAIDEOITA PERHEEN PIENIMMILLE
Se on tasan kuukausi aikaa jouluaattoon! Ja täytyy myöntää, että minä olen lahjojen hankinnan suhteen vielä ihan alkutekijöissä! Onneksi olen kuitenkin kirjoittanut listaa lahjansaajista ja mahdollisista ideoista jo jonkin aikaa, tämä helpottaa kovasti siinä vaiheessa kun tonttuhommiin viimein pääseen.

Meillä ostetaan lahjoja pääasiassa vain lapsille ja siitäkin kertyy jo ihan hyvä määrä paketteja kun omia, kummilapsia ja muita läheisiä lahjalla muistaa. Minusta on mukava yrittää hankkia vähän persoonallisempia lahjoja ja yleensä niitä löytää markettien sijaan paremmin pienistä kivijalkapuodeista tai verkkokaupoista. Keräsin tähän muutaman lahjaidean ystäväni Verhoomo Tehdas -myymälästä, jonka kivijalkakauppa löytyy Kalliosta ja verkkokauppa on kaikkein tavoitettavissa osoitteessa verhoomotehdas.fi. 

 

Tehtaalla on hyvä valikoima kivoja lahjaksi sopivia juttuja. Lapset toki aina innostuvat leluista, mutta minusta myös pienet sisustusjutut ovat kivoja pakettiin käärittäviä. Varsinkin vauvaikäisille on minusta ihan järkeväkin hankkia jotain käytännöllistä ja miksei se voisi olla jotain vauvan omaa huonetta varten! Alempaan kuvan keräsinkin juttuja, jotka voisin hyvin kuvitella sopivan meidän vauvan tulevaan huoneeseen!

Koodilla "joulu" sinulla on nyt mahdollisuus tehdä ihania joululahjaostoksia Verhoomo Tehtaasta -15% alennuksella ja jouluun saakka kaikilla yli 50 euron tilauksilla on maksuton toimitus!  Eikä kannata unohtaa, että Tehtaalta löytyy myös laaja valikoima sisustustuotteita myös aikuiseen makuun! Joulun kunniaksi sain myös ilon arpoa instagramin puolella lahjakortin Verhoomo Tehtaaseen eli kurkkaappa sekin @piijas.

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!