27.1.2019

HARKINTA-AIKAHarkinta-aika on alkanut ja  sohva on siirtynyt aiemmalta paikaltaan ikkunoiden eteen. Noin viikon verran sohva on törröttänyt uudella paikallaan ja käyttöasteen perusteella on ainakin muun perheen mieleen. 

Itsekin olen jo sohvan uuteen paikkaan jotenkuten tottunut. Ratkaisu ei ole niin huono kuin pelkäsin, sisustuksellinen kompromissi kyllä, mutta toisaalta uusia mahdollisuuksia aukaiseva, joista olen jo aika innostunut. 
Keskeneräisyyden sietäminen ei ole parhaita puoliani ja puolivalmiin tilan haluaisi heti valmiiksi.  Ja kun mielessä on uusia sisustusideoita, niitä haluaisi tietenkin päästä mahdollisimman nopeasti toteuttamaan! Onneksi ikä on tuonut mukanaan edes aavistuksen kärsivällisyyttä eikä harkinta-aika ennen minkään uuden kalusteen hankkimista ole ollenkaan huono juttu.

Mikään ei kuitenkaan estä suunnittelemasta, joten erilaisia kangasnäytteitä on jo testailtu ahkerasti. Mikäli sohva ainakin toistaiseksi tuolle sijalleen jää, luovumme divaanista ja sitä korvaamaan olen ajatellut Hakolan ihastuttavaa Moon rahia ja Ikean Vedbo nojatuolia, joka on katseenkestävä budjettiratkaisu. Nojatuolia on saatavilla kolmessa värissä, rahista värivalikoimaa löytyy runsaammin. 

Olen nyt makustellut kolmea erilaista vaihtoehtoista kombinaatiota. Mikäli harkinta-ajan päätyttyä uudesta järjestyksestä tulee pysyvä, on suosikkisävyt mahdollisista uusista huonekaluista jo valittu. Arvaatko mitkä ne ovat?

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!