10.1.2019

IHAN VAAN RISUJA


Uuden vuoden alkuun on blogimaailmassa ollut keskustelua blogien sisällöstä. Nopeammat kanavat kuten instagram ovat yhä suuremmassa suosiossa ja tuntuu, että blogeilta vaaditaan tässä ajassa yhä enemmän aikakausilehtimäistä otetta, enemmän kantaa ottavia kirjoituksia ja laadukkaampaa sisältöä.

Entä jos haluaakin kirjoittaa ihan vaan risuista? Kertoa, että joulukuusen sijaan tuossa aulan kaapin päällä nököttää nyt lehtikuusen oksia, jotka ovat minusta omalla karulla tavallaan hurjan kauniita ja jotka sopivat minusta hyvin tähän vuoden aikaan. Ja että leikkokukkien ja vihreiden aika on sitten lähempänä kevättä. 
Ei nämä risuasiat erityisen kantaa ottavia ole, tuskin kovin laadukastakaan sisältöä, mutta sellaista sopivan arkipäiväistä asiaa, jota itse edelleen haluan omassa blogissani jakaa. 

Blogien ammattimaistumisen myötä kynnys julkaista tekstejä on noussut, mutta omalta osaltani ajattelin, että ehkä tänä vuonna voisi mennä vähän matalammalla kynnyksellä, olkoon se sitten vaikka asiaa risuista. 

Olisi mukava kuulla millaista sisältöä sinä haluaisit nähdä ja lukea? Kelpaavatko risut edelleen vai pitäisikö olla jotain ruusuisempaa?

-Piia

2 kommenttia :

 1. Näin kauniit risut kiinnostaa.
  Teillä on kaunis koti ja tykkään tyylistäsi,
  joten kuvakulmat teiltä kiinnostaa.
  Ja saa yllättääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, todella mukava kuulla! <3 Se on jännä miten sitä herkästi aina jämähtää samoihin kuvakulmiin, täytyy yrittää tänä vuonna haastaa itseä ja keksiä jotain uutta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!