29.4.2018

UUTTA VALOA

Vuodenaikojen vaihtelu on kyllä yksi upeimmista jutuista. Joka kevät lumien sulaminen ja sen jälkeen pian heräävä vihreys ovat hienoimpia asioita jonka tiedän. Auringonvalo tuntuu ja näyttää taas ihan erilaiselta. Ikkunoista tuleva valo on sekin erilainen kun se heijastaa sisään lumen sijaan jo hieman vihertävää nurmikkoa. 

Puissa on jo ihan pienen pieniä hiirenkorvia ja pian kaikkialla on se kaikista kaunein vihreän sävy, se joka on juuri lehteen puhjenneissa koivuissa, uudessa nurmessa ja mullan alta puskevista kasveista. Joka kerta tuo hetki yllättää yhtä paljon ja joka vuosi yritän nauttia ja pistää tuon hetken mieleeni, jotta muistaisin sen kun vettä sataa marraskuun masentavimpaan aikaan.


Koko viikonlopun paistanut aurinko ennakoi, että tuo hetki on aivan pian ja se jos mikä pistää hymyn huulille kevätflunssasta huolimatta. Viikonloppu onkin mennyt pääasiassa sisätiloissa vaakatasossa ja suunnitelmat pihan rapsuttelusta ja terassien laittamisesta kesäkuntoon saavat odottaa myöhempään. Onneksi kevät ja kesä ovat vasta alkamassa!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!