22.4.2018

SUNNUNTAI MOOD

  Tiedättekö sen sellaisen ihanan raukean vieraiden ja juhlien jälkeisen sunnuntaitunnelman? No tänään minulla on sellainen. Takana on ihana viikonloppu ystävien ja läheisten seurassa, joka jättää jälkeensä vähän väsyneen, mutta onnellisen olon. 

Pieni päivänsankari nautti eilen juhlistaan ja saamastaan huomiosta. Tänään äiti voi puolestaan istahtaa päiväunien ajaksi hyvillä mielin sohvalle, herkutella eilisen kakun jämillä, lukea muutaman sivun hyvää kirjaa ja nauttia samalla juhlia varten siivotusta ja järjestellystä kodista.


  Tämän viikonlopun jälkeen näitä leppoisia sunnuntaipäiviä on luvassa todennäköisesti enemmänkin, sillä kalenteri näyttää tulevina viikonloppuina pääasiassa tyhjää ja näin ei ole tainnut olla sitten joululoman, tai no ainakaan viimeiseen pariin kuukauteen kun lasten harrastukset ja muut menot ovat täyttäneet viikonloput hyvin tehokkaasti. Juuri nyt kevät ja kiireettömyys kuulostavatkin aika ihanilta yhdessä! 


Tosin lapsiperheessä tuo kiirettömyys on ehkä kuitenkin enemmän mielentila kun todellisuutta, sillä näin sunnuntainakin pyykkikone pyörii, astianpesukone odottaa tyhjennystä ja ruokaakin on laitettava. Onneksi nekin voi ainakin yrittää tehdä kiireettömästi ja ilman stressiä, varsinkin näin sunnuntaina! 

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!