19.4.2018

SYNTTÄREIDEN SUUNNITTELUA

Meidän  kaksivuotiaan syntymäpäiviä juhlitaan tulevana viikonloppuna. Kuten olen aiemminkin kertonut, minusta juhlien järjestäminen on ihanaa puuhaa! Tarjoilujen ja koristelujen suunnittelu on hauskaa ja parasta juhlissa on saada läheiset saman pöydän ääreen.

Kaksivuotias ei osaa vielä esittää toiveita juhlien suhteen, joten äiti saa toistaiseksi käyttää omaa päätösvaltaa ja laittaa pöydän kauniiksi parhaaksi katsomallaan tavalla. Koristeiden suhteen mennään aika vähällä, mutta toki tälläkin kertaa ikkunaan pitää jonkinlainen koristenauha askarrella. Viime juhlissa  10-vuotiaalle toivotettiin onnea vanhasta kalenterista tehdyllä juhlanauhalla, tällä kertaa vanhoista korteista leikatuista lipuista tulee söpö pieni koriste tuomaan juhlatunnelmaa. Kaveriksi kauniita kukkia ja ehkä muutama syntymäpäiväsankarille mieluinen ilmapallo, luulen että ne riittävät.Kakun leipomisen ulkoistin tällä kertaa ammattilaiselle ja itselleni jää vain koristelu joka tulee kakussakin olemaan varsin simppeli, muutama pieni lelu kauris ja ehkä pari kukkaa. Kakun sijaan on sitten aikaa kokkailla jotain muuta, ehkä jotain marjaisaa, jotain suolaista ja ihan varmasti jotain suklaista. Ja todennäköisesti niin paljon, että riittää vielä juhlien jälkeiselle päivälle.

Juhlien suunnittelun lomassa olen huomannut myös orastaavaa sisustusintoa, joka viime aikoina on ollut vähän kadoksissa. Lämmin sää ja aurinko ovat innostaneet pöyhimään tyynyjä ja haaveilemaan uusista. Tuoreilla kukilla ja kirppikseltä matkaan tarttuneelta punotulla tarjottimella on ollut samanlainen vaikutus. Ja hyvä niin, sillä pian sisätilojen lisäksi pääsee sisustamaan jo terassillekin, sillä näilläkin leveysasteella alkaa vihdoin näyttämään keväältä!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!