5.4.2018

HEI HUHTIKUU

Huh hei, se on sitten jo huhtikuu! Pääsiäinen vietettiin upeassa aurinkoisessa säässä ja kuukausi vaihtui siinä sivussa kuin vahingossa. Kun ulos katsoo, on vaikea uskoa, että koululaisten kesälomaan on enää kaksi kuukautta! Runsasluminen talvi on ollut ihana, mutta kieltämättä nyt minullekin alkaa jo lumi riittää ja kaipaus keväästä ja kesästä alkaa hiipiä esiin. Täytyy toivoa, että josko edes osa kinoksista ehtisi sulaa vappuun mennessä vaikka aika epätodennäköiseltä se juuri nyt tuntuu.

Huhtikuun myötä arki muuttuu taas hieman, sillä palaan jälleen takaisin täydelle työviikolle. Alkuvuoden nelipäiväinen työviikko on ollut ihana ja olisin sitä mielelläni jatkanut. Samaan aikaan lyhyemmän työviikon myötä kasaantuvat työt, töissä koko ajan tuntuva kiire ja kotona ajatuksissa olevat rästihommat ovat kuitenkin kuormittaneet yllättävän paljon. Kun myös kuopus on viihtynyt päiväkodissa erinomaisesti, tuntui ratkaisu oikealta. 

Vaikka vapaapäiviä on vastaedes yksi vähemmän, yhä valoisammat illat tuntuvat tuovat lisää aikaa arkeen. Kevät kohti siis iloisin mielin!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!