30.7.2017

MODERNI KESÄMÖKKI PÄRNUSSA

 
Koko perheen yhteinen, viiden viikon mittainen kesäloma alkaa olla lopuillaan. Loma on ollut hyvä ja tuntuu, että olemme saaneet nauttia siitä pitemmänkin ajan, sillä loman alussa tehdystä  Pärnun matkastakin tuntuu olevan jo vaikka kuinka ja kauan! Näin ennen arjen alkamista palataan vielä loman alkuun ja tuohon reissuun, joka oli kaikin puolin loistava, majoitus mukaan lukien.

Hotellin sijaan majoituimme isohkossa talossa, jonka olimme vuokraneet Airbnb kautta. Tämä moderni "kesämökki" sijaitsi loistavalla paikalla aivan Pärnun keskustan tuntumassa, ison puiston vieressä ja kävelymatkan etäisyydellä lähes kaikkialta. 


 
Erityisesti talon arkkitehtuuri ja ulkomuoto tekivät vaikutuksen. Vaikka tämä moderni puutalo oli rakennettu vanhojen talojen sekaan, ei se hypännyt häiritsevästi silmille. Tumman värinsä ja onnistuneen tontille sijoittelun vuoksi se sopi joukkoon vallanmainiosti. Olohuone-keittiön isot ikkunat tekivät talosta hyvin valoisan ja terassille aukeavat isot lasiovet yhdistivät mukavasti sisä- ja ulkotilat.

Samalla tontilla sijaitsi myös pieni moderni piharakennus sekä vanha pieni keltainen mökki, jotka molemmat olivat vuokrattavissa ison talon kanssa. Pidin kovasti myös tuosta keltaisesta mökistä, joka oli tyyliltään hyvin erilainen kuin päärakennus, mutta kauniisti sisustettu mökkiin sopivalla romanttisella tyylillä.


 
 
Kun on reissussa isommalla porukalla, on asuntomajoitus minusta usein hotellia mukavampi vaihtoehto. Lapset voivat leikkiä yhdessä aamusta iltaan, tilaa on enemmän ja aikuiset voivat viettää aikaa iltaisin porukalla kun lapset jo nukkuvat. 

Minulle on tärkeää majoitusta valittaessa myös sen esteettisyys. Kauniissa, omaa silmää miellyttävässä talossa, asunnossa taikka hotellissa on aina pikkuisen mukavampi nukkua yönsä. Näin oli myös tässä kesämökissä, jonne voisin hyvin palata toisenkin kerran!

 -Piia

6 kommenttia :

 1. Oi, onpa kiva! Linkkiä kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä linkki kohteen AirBnb sivulle: https://www.airbnb.fi/rooms/1783341

   Poista
 2. Jep, tarkemmat tiedot kiinnostaa!
  Paljonko majoitukselle tuli hintaa?

  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkki löytyy tuosta yltä :) hinta riippuu henkilömäärästä ja onko vuokralla myös muita kun päärakennus, yöt ovat alkaen 150€.

   Poista

Kiitos kommentistasi!