11.7.2017

PILKULLINEN BOMBER-TAKKI TAAPEROLLE

 
Yhteistyössä  Nosh Organicsin kanssa

Minussa on vähän, tai no aika paljonkin lanka- ja kangashamsterin vikaa. Kauniita lankoja ja kankaita on vaikea vastustaa ja usein molempia tulee hankittua, vaikka käyttötarkoitus on vielä epäselvää. Joskus eteen tulee kuitenkin kangas tai lanka, josta tietää heti mitä siitä haluaa tehdä.  Noshin ihana puuterinroosa  Pyry-kangas* kuuluu tähän joukkoon, sillä ensinäkemältä tiesin haluavani ommella kankaasta taaperolle bomber tyylisen takin. 


 
 
Ajatus takista pyöri mielessäni koko kevään, mutta itse toteutus oli taas vähän pitkissä kantimissa. Tämän kesän enemmän takkia vähemmän kesämekkoa -sää motivoi viimein ompelemaan takin valmiiksi ja lopputulos on juuri niin söpö ja ihana kun uskalsin toivoa!

Kaava takkiin löytyi vuoden 2010 Suuri Käsityölehdestä ja kyseisellä kaavalla olen itseasiassa ommellut tuona samaisena vuonna keskimmäiselle vastaavan takin, jota tuolloin pusakaksi kutsuttiin. Nyt nimeksi bomber ja taas ollaan muodin huipulla!


 
Takista on tullut lempivaate meidän tomeralle taaperolle, joka hänkin on enemmän takki ja farkut kuin mekko ja hulmuavat helmat tyyppinen lyyli. Sään suhteen toivon kuitenkin, että kesämekkojakin päästään vielä käyttämään. Ehkä seuraavaksi pitäisikin ommella muutama mekko, jos se säänhaltija siitä tajuaisi että heinäkuu ja helteet olisi kiva yhdistelmä!

-Piia

*kangas saatu Noshilta

7 kommenttia :

 1. Mistä nuo ihanat kengät on? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä ihanat, valitettavasti pian jo vähän liian pienet. Ovat Zarasta, olen saanut ne ystävältäni, mutta taitavat olla niin vanhaa mallia, että ei varmaankaan enää löydy valikoimista.

   Poista
 2. Moi, tämä bomber Noshin ihanasta kankaasta on niin söpö, että innostuin itsekin etsimään kaavaa. Vuoden 2010 lehtiä on jotenkin vaikea löytää, mutta ilmeisesti kaava on joko numerossa 2/201 tai 4/2010. Muistatko kummasta löysit kaavan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä huippu söpö, ihastuttaa edelleen! Kaava on lehdestä 4/2010, toivottavasti jostain kirjastosta vaikka vielä löytyisi! :)

   Poista
  2. Kiitos! Minäpä jatkan etsintöjä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!