5.7.2017

ASUNTOMESSUT 2017 - SNEAK PEEK TOP 3


Matkailu täällä jatkuu, kun takana on kaksi aurinkoista päivää Etelä-Savon sydämessä Mikkelissä, jossa pääsimme eilen bloggaajapäivässä tutustumaan jo vähän ennakkoon ensi viikolla aukeaviin Asuntomessuihin sekä itse messukaupunkiin. 

Mikkeli on entinen kotikaupunkini, jossa olen lapsuuteni ja nuoruuteni asunut ja se tekee tämän vuoden messuista erityisen kiinnostavat. Koska tämän vuotiset messulehdet ovat vielä lukematta, oli virkistävää kurkistaa messukohteisiin myös ilman suurempia ennakko-odotuksia ja ajatuksia siitä mitä on luvassa.

Asuntomessualue sijaitsee upealla paikalla Saimaan rannalla noin kolmen kilometrin etäisyydellä Mikkelin keskustasta. Messualue on laaja, väljä ja luonto on voimakkaasti läsnä kaikkialla. Komeat männyt, kalliot ja harjumainen maisema yhdistettynä Saimaaseen on kaunista katsottavaa ja tekevät oman lisänsä messuihin. 

Messualueella on yhteensä 31 kohdetta, joista pääsimme ihastelemaan ennakolta reilua puolta. Ennakolta esiteltyjen kohteiden perusteella luvassa on monipuoliset messut ja paljon sisustuksellisesti ja arkkitehtoonisesti mielenkiintoisia katsottavaa. Keräsin tähän postaukseen kolme omaa suosikkiani ennakkoon esitellyistä kohteista. Seuraavassa siis kuvatulvaa, olkaa hyvät!Kohde 6 - Harmaja Saimaa

  
  
  
  
  
  Kannustalojen Harmaja Saimaa on hulppea kohde, jonka ikkunoista avautuvat valtavan upeat maisemat Saimaalle. Talon sisustus on Susanna Venton käsialaa ja värimaailma on rauhallinen ja luonnonläheinen. Sisustuksen pienetkin yksityiskohdat ovat harkittuja ja loppuunvietyjä ja kokonaisuus on valtavan kaunista katsottavaa. Visuaalista herkkua sekä sisältä että ulkoa!Kohde 19 - Muuramen Helmi 

  
  
  
  
  Muurametalojen Muuramen Helmi on harmooninen ja tyylikäs sinkkunaisen koti, jossa on kaunis, vaalea värimaailma. Sisustus on rauhallinen ja erityisesti ihastuin kauniiseen taiteeseen ja grafiikoihin, jota talosta löytyy todella paljon. Ja kyllä, keinu olohuoneessa!Kohde 24 - MinunVALO

  
' 
  
  
  Upea loft-talo MinunVALO on MinunLOFT talonrakennuspalvelun lanseeraus, joka on toteutettu uudella teräsrakennustekniikalla. Talo ja sen sisustus on kaunis kokonaisuus, jossa teräs on tuotu esiin myös huonekaluissa ja talon rakentajapariskunta on suunnitellut ja toteuttanut monet talon huonekaluista ja muista tuotteista itse. Alakerran tyylikkäästä kylpyhuoneesta avautuvat upeat järvimaisemat, ei hullumpaa katsottavaa saunanlauteilta taikka kylpyammeesta!


Kaiken kaikkiaan tulevista Asuntomessuista jäi erittäin positiivinen fiilis ja messuille täytyy varmasti poiketa vielä toistenkin katsomaan kohteet, jotka nyt ennakolta jäivät tutustumatta. Iso kiitos Asuntomessuille ja Mikkelin kaupungille mahdollisuudesta päästä tutustumaan messuihin ennen h-hetkeä ja kiitos myös mukana olleille bloggareille mukavasta reissusta! Palaan vielä erillisessä postauksessa itse messukaupunkiin Mikkeliin, johon oli valtavan hauskaa ja mielenkiintoista tutustua turistin silmin!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!