3.8.2017

ERITYINEN ELOKUUAlkanut elokuu on tänä vuonna erityinen. Se on viimeinen kuukausi jonka vietän perheen pienimmän kanssa kotona, sillä elokuun lopussa minulla on edessä paluu töihin. Onneksi kuopuksen ei tarvitse kuitenkaan vielä aloittaa päivähoidossa, vaan hän saa jatkaa kotona oloa loppuvuoden kun mieheni jää vuorostaan kotiin. 
Olen viihtynyt kotona todella hyvin ja haiken mielin tämän ajan taakseni pian jätän, on kuitenkin hienoa, että mieheni haluaa myös käyttää mahdollisuuden olla kotona lasten kanssa. Oma työhön paluu jännittää jo itsessään, joten onneksi päivähoitorumbaa ei tarvitse tähän samaan nyt aloittaa kuopuksen kanssa, koululaisilla on joku vielä iltapäivisin kotona odottamassa ja näin minäkin saan pehmeän laskun arkeen. 
Nelisen viikkoa tässä siis vielä vapaasta nautitaan. Lista asioista jotka haluisin tehdä ennen töiden alkamista on pitkä, mutta sen sijaan, että yritän saada maailman valmiiksi, pyrin keskittymään tärkeimpiin eli hiekkakakkuihin, palikkatorneihin ja kuvakirjojen katseluun. Onneksi on elokuu!

-Piia

4 kommenttia :

 1. Voih, isoja muutoksia. Tuttu tunne monelle äidille. Tsemppiä työpäiviin! Ja teillä on niin kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi muutokset tuntuvat yleensä ennakkoon pahemmilta kun sitten ovat! Pikku hiljaa sitä taas tottuu, toivottavasti! :)

   Poista
 2. Oikein priorisoitu hommat <3! Ihanaa viimeistä kotikuukautta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!