15.8.2017

TOISAALTA...

 
Päivät kuluvat juuri nyt nopeasti, vähän liiankin. En ole vielä oikein sisäistänyt sitä, että olen oikeasti ihan pian palaamassa töihin ja arki tulee muuttumaan aikalailla. Toisaalta, mitäpä sitä etukäteen liikaa miettimään, kohdataan asia kerrallaan. 

On monta asiaa, jotka haluaisin kotona hoitaa nyt kun vielä paremmin ehtisin, silti päädyn yleensä päiväuniaikaan sohvalle Netflixin ääreen. Toisaalta, ehkä se on ihan hyvä ottaa rennosti aina kun se on mahdollista.

Kotiin kaipasin jo vähän jotain syksyisempää. Vaikka ulkona vielä lämmintä onkin, on ilmassa selkeästi jo lähestyvän syksyn tuntua ja se ei haittaa minua ollenkaan, sillä pidän syksystä, siinä on aina uuden alkua ja jonkinlaista rauhaa kesän rientojen ja menojen jäljiltä. Toisaalta täytyy nyt vielä nauttia näistä kesän rippeistä, aurinkoa ja poutaa kun tulee taatusti marraskuussa vielä kaipaamaan.


  Kuvissa näkyvä makuuhuoneen nurkka on tällä hetkellä yksi suosikki näkymistäni kotona. Sellaisia paikkaansa hakevia tavaroita, toisaalta kauniisti kasassa, joten ehkä ovat sittenkin omalla paikallaan.

Sellaista täällä, juuri nyt vähän hidasta blogin päivittämistä ja harhailevia ajatuksia. Toisaalta sellaista se elämä välillä on, varsinkin ennen isoja ja itseään jännittäviä muutoksia.

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!