23.8.2017

TAAPERON HUONEEN KUULUMISET

Koska mikään ei ole edullisempi tapa sisustaa kun vaihtaa olemassa olevien huonekalujen järjestystä, tulee sitä tehtyä säännöllisin väliajoin. Viimeksi pyöräytin kalusteita uusiksi taaperon huoneessa, ihan vaan vaihtelun vuoksi.Huoneessa oleva vierassohva ja pinnasänky vaihtoivat paikkaa ja tämä uusi järjestys saattaakin olla jopa  vanhaa parempi. Tapettiseinä tulee nyt paremmin esiin pinnasängyn takaa ja vierassohva on just eikä melkein sopiva tuohon ikkunaseinälle. Ja kun tuo vanha Domus ei ole enää seinällä olevan kirjahyllyn vieressä, ei ole enää seinäkiipeilynkään vaaraa, jota tämä meidän erittäin touhukas taapero varmasti mielellään muuten harrastaisi.


Varastossa asustellut ankkakeinukin vaihtoi paikkaa ja on nyt varaston sijaan paraatipaikalla huoneessa. Tämä ankkakeinu ei ole mikä tahansa keinutuoli vaan isäni on sen tehnyt esikoisellemme ja siksi se on erityisen tärkeä ja rakas. Oikein mieluinen lisä siis huoneen sisustukseen ja kovasti myös käyttäjänsä mieleen.

Aika varmasti uskallan luvata, että tämäkään järjestys ei varmasti mitään lopullista ole, vaan vaihtelun vuoksi se taas joskus muutetaan!

-Piia

6 kommenttia :

 1. Kaunis huone �� Onko nuo ankkakeinussa olevat pöllöpehmot/-tyynyt itse tehtyjä vai jostain hankittuja?

  -mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! :) Tyynyt ovat Aarrekidin. Toinen on ihan valmis pehmo ja toisen olen ommellut pöllöpaidasta! :)

   Poista
 2. Onko tuo matto mistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on Svaneforsin ja olen ostanut sen muuramelaisesta Annival Interiorista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!