19.3.2016

JA SITTEN SE ALKOI...Nyt sitä ollaan sitten äitiyslomalla! Kun katsoo taaksepäin syksyä ja talvea, tuntuu aika menneen yhdessä silmänräpäyksessä! Syksy meni opiskeluja viimeistellessä, joulun aika omissa kiireissä ja yhtäkkiä ollaankin pääsiäisessä, eilen olin viimeistä päivää töissä ja edessä on vielä sen tarkemmin suunnittelematon aika kotona.

Viimeinen viikko töissä oli hektinen, kuten nyt arvata saattoikin. Varmaan siis ottaa vielä tovin, ennen kuin sitä tajuaa, että nyt tosiaan ei enää aamuisin tarvitse töihin herätä. Hetki siis hämmästellään ja sitten jo nautitaan! Ja monta pientä ja isompaakin puuhaa on vielä tekemättä ennen vauvan syntymää. Eilen nappasin kahvittelureissulla muutaman macaronsin mukaani loman alun kunniaksi, uusi Avotakka odottelee lukemista ja nyt on aikaa neuloa keskeneräiset neuleetkin viimein valmiiksi.

Tänäänkin ohjelmassa oli jotain pientä kivaa, kun meidät oli kutsuttu bloggariporukalla Jyväskylän Paviljonkiin Rakennusmessuille lounaalle ja pääsimme samalla kuuntelemaan niin Jethro Rostedtin, Hanna Sumarin kuin Eva Wuiten viihdyttäviä tarinoita sisustamisesta, kodinostosta ja puutarhatrendeistä. Erikoisen messupäivästä teki se, että normaalista näillä messuilla olen itse ollut siellä toisella puolella eli työni puolesta messuesittelijän hommissa, mukavaa vaihtelua siis heti äitiysloman alkuun tämäkin! Jos messut kiinnostavat ja virpominen ei ole ohjelmassa, huomennakin on vielä mahdollisuus tutustua messujen tarjontaan! Itse valitsen huomenna kuitenkin sen virpomisen taikka ainakin sen suklaamunien syömisen!

-Piia

12 kommenttia :

 1. Vau, nyt jo! Onnea ja ihanaa eloa! <3

  VastaaPoista
 2. Voi onnea tosiaan äitiysloman alkuun! Itsestäkin oli ihana jäädä äippärille aina näin keväällä :). Nauti ja relaa, tekemiset ainakin kuulostaa kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! <3 Ensimmäistä kertaa olen äitiyslomalla näin kevään aikaan,ei yhtään hullumpaa! :)

   Poista
 3. Ihanaa äitiyslomaa ja onnellista loppuodotusta! 😊 Täällä samat puuhat, ja oon nauttinut omasta ajasta, neulonut ja ommellut paljon. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika ja ihanaa loppuodotusta sinullekin! <3 Ihania juttuja oletkin vauvalle tehnyt, unipesän tekeminen meni täälläkin nyt harkintaan!

   Poista
 4. Oi miten ihanaa! Hyvää äitiyslomaa! Nauti olostasi! :)

  VastaaPoista
 5. Onnellista loppuodotusta ja nautihan nyt vielä vapaista päivistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!