6.3.2016

VIIKONLOPUN LEIKKOKUKAT
Leikkokukat ovat suuri heikkouteni. Miehenikin totesi perjantaisella pikaisella ruokakauppareissulla, että kukkakaupan kohdalla kiire loppuu kummasti joka kerta ja taitaahan tuo oikeassa olla. Muutamalla kauniilla leikkokukalla saa kuitenkin aina piristystä päivään ja sisustukseen, eikä niihin kovinkaan montaa euroa tarvitse uhrata. Ja toisinaan sieltä kukkakaupastakin selviää ihan nopeasti...;)

Nyt halusin jotain hyvin yksinkertaista viime aikaisten tulppaanikimppujen tilalle. Aulan lipaston päällä olevassa kukkakimpussa on kirsikanoksan kaverina eukalyptuksenoksa sekä tuo kaunis violetti pallero, jonka nimen tietenkin unohdin samantien kun kukkakaupan kassalta pois kävelin. Hauska ja simppeli yhdistelmä joka tapauksessa!
Olohuoneen pöydälle taas ostin yhden anemonian, joka on upea kukka ihan noin yksinäänkin. Toivotaan, että kestäisi jonkin aikaa, näiden kanssa kun harmillisen usein käy niin, että painava kukinto katkaisee varren, mutta nyt myynnissä olleet yksilöt olivat sen verran tukevia, että eiköhän tämä ainakin seuraavaan perjantaihin saakka selviä. Kukan väri sattui osumaan sopivasti yksiin tuon ikuisuusneuleeni kanssa, joka näyttää ehkä sittenkin ihan pian valmistuvan! Viimeistä väriä viedään, siispä sen kimppuun!

-Piia

6 kommenttia :

 1. Sama vika, ei ala viikonloppu ilman uusia kukkia :) Ihana tuo anemonia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti anemonia vetelee jo viimeisiään, mutta onneksi huomenna on taas perjantai! :)

   Poista
 2. Onpa kivoja pieniä piristyksiä! Varsinkin tuo lipaston päällä oleva asetelma (ja ei pelkästään kukkaset vaan kaikki muukin) ihastuttaa kovasti<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Tykkään itsekin juuri nyt erityisen paljon tuohon lipaston päälle kertyneistä. :)

   Poista
 3. Mulla on vielä testaamatta tuo Eucalyptus, jota niin monella nyt näkee. Se on kaunis. Kukat on kyllä niin ihania piristäjiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eukalyptus on minulla ollut jo pari vuotta sellainen takuuvarma valinta, jos muuta vihreää ei ole saatavilla, valtavan kestävä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!