12.6.2018

SUOSIKKISÄVYJÄ

Kuvissa ovat suosikkisävyni. Haalea vaaleanpunainen, rauhallinen siniharmaa, pellava, vaalea puu ja hentojen kukkien valkoinen ovat väripaletissa minulle ne kaikkein kauneimmat. Näitä sävyjä löytyy kaikkialta kotoa, näillä sävyillä teen mieluiten käsitöitä ja pääasiassa mustasta vaatekaapista lähes ainoat väripilkut ovat kyseisissä sävyissä.


Juuri nyt työn alla on suosikkisävyinen pieni kirjoiltu taulu aulan seinään, josta jo aiemmin  mainitsin. Mitään suurta kuningasajatusta tauluun ei toistaiseksi ole syntynyt, joten ajattelin, että pistelen menemään sitä sun tätä. 

Suurta kuningasajatusta ei ole tällä hetkellä bloginkaan suuntaan. Juuri nyt on sellainen välitila viimeisten työkiireiden ja loman välillä. Haluaisi olla tehokas ja saada maailman valmiiksi, tai no vähintääkin työpöydän tyhjäksi ennen loman alkamista, samanaikaisesti toinen jalka hakeutuu jo ulos auringonpaisteeseen ja lomafiilikseen. Tässä hieman levottomassa olossa myös inspiraatio etsii itseään, mutta eiköhän se viimeistään kesäloman myötä parin viikon päästä taas löydy!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!