18.5.2018

VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN


Juuri nyt on tullut tarve karsia ja yksinkertaistaa. Huomaan tämän vaiheen tulevan joka vuosi samaan aikaan. Kun pitkän valkean ja harmaan kauden jälkeen ikkunoista tulvii sisään vihreyttä, värejä ja runsautta, sisällä koti muuttuu neutraalimpaan ja vähäeleisempään suuntaan.Aulan kaapin päälle on muodostunut toisinaan hyvinkin runsaita asetelmia. Nyt ilme aulassa on pelkistetty ja kynttilänjalkojen ja tuikkukuppien viettäessä ansaittua kesälomaa on kaapin päällä vain muutama esine. 

Nostin maljakon ja vadin seuraksi kaapin päälle kirjontakehyksen odottamaan inspiraatiota. Kehykseen on tarkoituksena tehdä tuohon aulan seinään sopiva pieni taulu kunhan keksin mitä siihen pistelisin.  

Vaihtelun vuoksi vaihdoin myös  aulan ja  kuopuksen huoneen mattoja päikseen. Sopivat hyvin molemmat näinkin päin ja tämä vaalea matto raikastaa mukavasti aulaa. 
Aulan seinänväri sen sijaan on uuden kesäisen valon myötä alkanut arveluttamaan. Talvisessa valossa seinä oli todella tumma, tällä hetkellä aurinkoisena päivänä se taas on todella vaalea, pilvisellä säällä jotain siltä väliltä ja joskus valosta riippumatta se tuntuu vaihtavan väriä ihan oman mielensä mukaan. Mahdollisesta uudesta sävystä ei ole kuitenkaan ajatusta ja koska elämä on juuri nyt ulkona, sisällä tapahtuvissa projekteissa niissäkin vähemmän on enemmän ja väri saa ainakin vielä toistaiseksi olla.

-Piia

8 kommenttia :

 1. Ihanan hillittyä ja seesteistä <3 Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Niin harmonisen kaunista!
  Sama pelkistämisen tarve täälläkin, suorastaan vimma;) Tänään sain oikean puuskan ja olen pakannut konttikamoja ja lajitellut tavaraa myös kirppistä varten. Silloin pitää touhuta, kun inspis iskee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Voi kun itsekin saisi kirppispöydän varattua ja tavaroita kiertoon!

   Poista
 3. Pelkistetty kuulostaa oman korvaan jotenkin aina pahalta (en tunnusta olevani hamstraaja...) mutta teillä on kyllä kaunis värimaailma ja hillitty, hyvällä tavalla pelkistetty koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! En minäkään ihan minimalistiksi osaisi heittäytyä, sellainen itselle sopiva balanssi on just hyvä! :)

   Poista
 4. Ihanan yksinkertaista! Tuo kaappi <3 onko se ikean? Ihanat jalat ja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kaappi on Ikean Bestå ja jalat siihen on hankittu Superfrontilta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!