12.5.2017

MIKÄS TÄSSÄ ODOTELLESSA

 
Tämän hetken kuumin puheenaihe taitaa olla muutenkin meidän suomalaisten ikisuosikki eli sää. Minä taidan kuulua siihen harvaan joukkoon, jota tämä viivästynyt kevät ja viileät ilmat eivät juurikaan ole haitanneet. Hassujen lumisateiden lomassa aurinkokin on näyttäytynyt päivittäin, joten mikäs tässä odotellessa, kyllä se kesä vielä sieltä joutaa!


Ja kun pihatöihin ja terassinlaittoon ei ole kiire, joutaa hyvin keittämään teet ja fiilistelemään sitä tulevaa kesää vaikka sisustuslehdistä. Tuo  hevoskastanjakin on kasvattanut komeat lehdet ja olo on melkein kun palmun alla kun sen äärellä istuu! 

Erikoisen kevätsään lisäksi viikkoon on mahtunut myös  Melinan emännöimät ihanat sisustuskutsut. Sisustuskauppa Orvokilla (@sisustus_orvokki) on loistava konsepti, jossa ihastuttavat sisustustavarat tuodaan kotiin ja ostoksia pääsee tekemään rauhassa ja hyvässä seurassa! Jotain pientä tarttui tottakai minullakin mukaan, suosikkina tuo kuvissakin vilahtava virolaisen keramiikkataiteilija  Piret Kändlerin pieni kippo, johon passaa mainiosti vaikka sen teepussin asettaa. Ja koska pieniä kauniita kippoja ei koskaan voi olla liikaa...  

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!