10.5.2017

MUSTAN KAAPIN PAIKKA

 
Vuoden vaihteessa hankitulle  mustalle vitriinikaapille löytyi muun  rymsteerauksen yhteydessä uusi paikka makuuhuoneen nurkasta, kun pariovien ja ulkoseinän välissä oli juuri kaapin mentävä kolo. Hieman ahdas, mutta toisaalta tuolla nurkalla ei ole muuta käyttöä ja kaappi jää sinne piiloon ja sulautuu kauniisti tummaan seinään eli ihan asiansa ajava paikka.
 


Kun tämä nykyinen kirjakaappi on kooltaan vain puolet edellisestä, on se auttamatta todella täynnä. Yritin kaapin vaihdoin yhteydessä luopua osasta kirjoja, mutta kirjat ovat minulle niin rakkaita, että eihän siitä oikein mitään tullut. Olenkin miettinyt, että laittaisinko kaapinoveen sellaisen vanhan ajan pellavaisen verhon, joita lasiovissa joskus näkee, rauhoittuisi sitten tuo näkymä.  Vähän romanttinen se omaan makuun ehkä on, mutta toisaalta makuuhuoneeseen jos mihin se sopisi!

-Piia

2 kommenttia :

 1. Parhaita on ne huonekalut, jotka voi sijoittaa milloin mihinkin tarpeen mukaan. Ihanalta näyttää uudistunut makuuhuoneenne! Ehkä valkoinen tai musta pellava voisi tuoda graafisenkin ilmeen kirjahyllyyn?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henni! <3 Ja tosiaan huonekalut joille löytyy kodista monta paikkaa on ihan parhaita! Meilläkin on tainnut jokainen hylly ja kaappi kokeilla oloaan vähän joka nurkassa! :D
   Musta pellava oli hyvä idea, sitä voisikin kokeilla!

   Poista

Kiitos kommentistasi!