8.2.2017

VIELÄ KERRAN MAHDOLLISUUS VIHREÄLLE

Päätin, että kokeillaan vielä kerran! Siis niitä viherkasveja. Tiedostaen, että nyt ei mennä siellä omalla vahvuusalueella, tilasin avuksi viherkasvikirja Green Home Bookin. Tämä kaunis kirja ilmestyi viime vuoden loppupuolella ja sai paljon huomiota suomalaisten sisustusharrastajien keskuudessa.  

Green home book on taitavien naisten Riikka Kantinkoski, Susanna Vento ja Pinja Forsman käsialaa. Kauniit ja  inspiroivat kuvat yhdistettynä tietoon eri kasveista sekä yleisesti kasvien hoidosta tekevät tästä oivallisen teoksen tälläiselle viherpeukalo keskellä kämmentä-tyypille. Jos ei ohjeillakaan pysy kasvit elossa niin kaunistaa sitten ainakin kirja kotia!


Kävin hakemassa näin alkuun Plantagenista muutaman edullisen viherkasvin. Jätin ne suuret versiot suosilla kauppaan ja kiikutin kotiin pienen ja sievän aloekasvin sekä vauvaversiot trendikkäistä lyyraviikunasta ja peikonlehdestä. 

Nämä uutukaiset ovat nyt ruukkuissaan valmiina kasvamaan ja kukoistamaan. Samalla innolla vaihdoin mullat myös kotoa jo löytyville muutamalle kasville, jotka olen onnistunut pitämään hengissä. Kun ne vielä lannoitin, niin ihan tuntuu, että oikein silmissä kasvavat! Ehkä siis sittenkin osaan... Jatko-osia varmasti luvassa tähän vihertarinaan, toivottavasti tällä kertaa onnellisia sellaisia!

-Piia

2 kommenttia :

  1. Kivat kasvit olet löytänyt! Varsinkin tuo aloe on ihana! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tykkään siitä itsekin kovasti, täytyy varmaan hankkia sille kavereita! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!