13.1.2017

TOIVEITA JA TAVOITTEITA

Ensimmäinen arkiviikko pitkän loman jälkeen on saatu kunnialla pakettiin! Koulu ja harrastukset ovat startanneet entiseen malliin ja leppoisan lomailun jälkeen päivät ovat kuluneet kuin siivillä. Vaikka välillä on vähän kiireiseltä tuntunut, niin kyllä se arki silti on hyvä asia!

Uuden vuoden lupaukset eivät oikein ole minun juttu, mutta toki näin vuoden vaihtumisen jälkeen ja arjen alettua sitä on pohtinut, että pitäisikö kuitenkin. No, vuosi on minusta kyllä liian pitkä aika, siihen mahtuu liian monta muuttujaa lähteä lupailemaan mitään, mutta tavoitteita ja toiveita ainakin alkuvuoden osalle on ihan hyväkin asettaa.


Minulle yksi tärkeimmistä saavutuksista olisi saada itseni liikkumaan enemmän ja säännöllisesti. Käyn toki vaunulenkeillä vauvan kanssa, mutta jotain muutakin tartteis tehdä, ei siksi, että haluaisin muutosta vaakalukemaan, ihan vaan kunnon ylläpitämiseksi. En edes haaveile, että kävisin monta kertaa viikossa salilla tai ohjatussa jumpassa, kerran viikossa kotijumppaa olisi sekin jo sataprosenttinen parannus nykyiseen, joten aloitetaan vaikka siitä.

Yöunet on toinen asia, joista helposti fuskaan. Olen iltavirkku ja kun oma aika ajoittuu iltaan, helposti tulee valvottua liian myöhään. Yksi paheeni on Netflix, jota sitten katselen sängyssä vielä reilusti puolen yön jälkeen. Onneksi pärjään suhteellisen vähällä unella, mutta pärjäisin myös pienemmillä silmäpusseilla eli tänä vuonna tavoitellaan myös enemmän unta.Sisustuksen osalta vauvan ja vanhempien makuuhuoneen lisäksi haluaisin keksiä ainakin vanhemman tyttären huoneeseen jotain uutta kivaa. Vähintäänkin työpöydälle olisi tehtävä jotain ja erästä ideaa olen jo vähän mielessäni pyöritellyt.

Mattoja haluaisin myös päivittää sekä koululaisten huoneisiin että aulaan ja keittiöön. Eikä haittaisi jos se iso pyöreä Artekin ruokapöytä jostain meille eksyisi. Tämä sisustusosasto saattaa kuitenkin jäädä enemmän haaveeksi, realistisempaa ehkä sitten joskus kun palaan työelämään, mutta unelmoida saa aina!

Yhden lupauksen uskallan sentään tehdä! Vaikka äitiysloman viimeisiä päiviä tässä jo viedään, aion nauttia tästä talvesta ja tulevasta keväästä ja kesästä, jotka minulla on vielä mahdollisuus kotona vauvan kanssa viettää. Syksyllä on edessä paluu töihin, uusi arki ja ehkä sitten uudet toiveet ja tavoitteet, mutta onneksi siihen on vielä pitkä aika!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!