20.1.2017

KURKISTUS VAUVANHUONEESEEN

  Muutama viikko sitten viikonloppu sujui tapetoidessa ja tavaroita siirrellen kun vauva sai oman huoneen ja huoneensa seinälle tämän aivan ihanan tapetin!  

Pähkäilin viime vuoden puolella kahden tapetin välillä, jotka molemmat ovat ihastuttavia, mutta loppuen lopuksi voiton vei tämä upea mustapohjainen versio. Tapetti on Boråstapeterin Wonderland-malliston Hoppmosse, jota myy Jyväskylässä Rautia Oro. Tapetti on kaunis, leikkisä ja vaikka onkin mustapohjainen, se ei kuitenkaan ole liian tumma lastenhuoneeseen. Turvallinen valinta seinälle olisi tietenkin ollut esimerkiksi kaunis harmaan sävyinen maali, mutta onneksi rakastuin tähän tapettiin niin, että vaihtoehtoja ei enää ollut!


Yhden seinän ollessa tumma, muut seinät saivat jäädä alkuperäiseen väriin, joka on jotain vaalean beigen ja harmaan välimaastosta. Tämä luo huoneeseen kaksi vähän erilaista tunnelmaa, mutta minusta nämä sopivat kuitenkin hyvin yhteen!


  Lipaston taakse seinälle kaipailen vielä hyllyä kirjoille ja muulle pikkutavaralle. Myös jonkinlainen vuodesohvaratkaisu huoneeseen tullaan hankkimaan, sillä kuten jo aiemmin kerroin, päätimme kuitenkin luopua futonista, jonka olimme alunperin aikoneet huoneeseen sijoittaa. Ja tietenkin jotain sellaista sopivasti söpöäkin täytyy keksiä vähän lisää! 

Huoneen sisustus on siis vielä aika vaiheessa, mutta se saakin valmistua pikkuhiljaa, pieni asukas kun toistaiseksi pääasiassa vain nukkuu huoneessaan. Mutta ihana se on jo nyt ja uskon, että vielä vähän ihanampi siitä tulee!

-Piia

8 kommenttia :

 1. Kauniilta näyttää nyt jo ja suloiset pikkujalat siellä myös vilahtavat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! <3 Tuo pikkujalkojen omistaja on kyllä ehdottomasti parasta tässä huoneessa! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, vähän vielä keskeneräinen, mutta pikkuhiljaa! <3

   Poista
 3. Aivan ihana tapetti ja kaunis huone. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi ja tyyli sinulla. :) Mikä maali mahtaa olla lastenhuoneen seinässä? Nimim.Raksaprojekti maalivalinta-vaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos viestistäsi! <3 Ja isot pahoittelut kun olen jättänyt epähuomiossa vastaamatta!
   Huoneessa oleva maali on Tikkurilan H484 eli mulperi. Kiva, aika lämmin sävy, joka vaihtelee jonkin verran valon mukaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!