28.1.2017

MUUTAMA KUVA KEITTIÖSTÄ

 
On ollut vähän nihkeä viikko. Lapsilla on flunssaa ja omat yöunet ovat jääneet siksi vähemmälle. Aurinko on onneksi näyttäytynyt useampana päivänä ja tuonut mukanaan vähän kevään tuntua, väsyneiden aivojen nollausta taas on tarjonnut Yle Areena ja norjalaisten teinien fiktiiviset rakkaushuolet.


Piristystä kotiin ja viikkoon tuli myös järjestelemällä kippoja ja kuppeja keittiössä uuteen uskoon. Vaihdoin samalla myös eteisessä olleen Saanan ja Ollin julisteen keittiöön, sopii sinnekin mainiosti. Avohyllyltä taas löytyi valaisimelle paikka, josta pienet kädet eivät pääse nykimään johdosta. Ja kun kauppareissulla vielä poikkeaa kukkakaupassa, tuntuu jo kummasti mukavammalta! Ensi viikko olkoon kuitenkin vähemmän räkäinen!

-Piia

6 kommenttia :

 1. Kauniilta näyttää...kummasti sitä saa pienilläkin muutoksilla aina piristystä..:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! <3 Ja kyllä vaan, aina ei tarvita mitään isoa vaan pienet jutut riittää! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis tuo keittiönne työtaso <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! :) Taso on ihan laminaattia, mutta se näyttää aikalailla betonitasolta. On ollut oikein hyvä ja on todella armollinen lialle.

   Poista
 4. Hei mistä noi ihanat keittiön avohyllyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyt on ihan Biltemasta. Muutaman euron kannakkeet ja muutaman euron hyllylevyt, ei ollut kallis mutta sitäkin kivempi kokonaisuus! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!