18.12.2015

JOULUPUU ON RAKENNETTU...

  

...ja joululoma on aloitettu! Loman aloitin askartelemalla jo viime viikonloppuna sisään tuotuun joulukuuseen vähän lisää koristetta koristenauhan muodossa. Itse olisin tullut toimeen ihan vaan noilla valkoisilla koristeilla, joita kuusessa jo oli, mutta lapset halusivat vähän väriä ja sitä heille myös suotakoon! 

Jemmaaminen ei mennyt nytkään hukkaan, sillä nauha syntyi kaapissa pyörineistä muutaman edellisen vuoden Kanelimaan seinä- ja joulukalentereista. Olen kalentereista jo aiemmin tehnyt nauhaa tyttären huoneeseen ja viime vuoden joulupaketteja koristelin kalentereiden kuvilla.

Nyt painelin ympyräleikkurilla ison läjän ympyröitä, jotka sitten surautin ompelukoneella yhteen, kaksi ympyrää vastakkain, jolloin nauhasta saa vähän tukevamman ja väriä tulee molemmin puolin. Leikkurin ympyrän kokoiset eläimet ja tekstit yritin ottaa talteen parhaani mukaan. Nauhasta löytyy siis mukavia viestejä ja kivoja kuvia etsittäväksi! Nauhasta tuli niinkin mukava, että mietin, josko vielä toisen samanlaisen ompelisin, tosin materiaali alkaa olla jo aika loppuun kaluttua ja ihan hyvä on näinkin. Ja hyvä on juuri nyt vaan olla, nauttia alkaneesta lomasta ja joulun odotuksesta! Loma jatkuu minulla aina loppiaiseen saakka ja täytyy sanoa, että tulee juuri nyt enemmän kuin tarpeeseen. Sen kunniaksi tänään glögiä ja piparia ja ehkä vähän suklaatakin!

Mukavaa alkavaa viikonloppua ja lomaa muille joululomansa jo aloittaville!
-Piia

6 kommenttia :

 1. Kaunis kuusi! Meille tulee ihan matala kuusi ja olen ajatellut sen viikonloppuna tuoda sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä kuusi tuli tänä vuonna sisään harvinaisen ajoissa, mutta yleensä siitä myös aika pian joulun jälkeen olen valmis luopumaan, joten ennätetäänpä hyvän aikaa siitää nauttiakin! :)

   Poista
 2. Superkiva nauha. Mun pitää hankkia tuollainen ympyräleikkuri. On meinaan sen verran paremman näköisiä pylpyröitä kuin omani. �� Ihanaa suklaahetkeä. Nähdään pian. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla nähdään oikein ajan kanssa! Pus ja ihanaa joulua! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!