5.12.2015

JOULUA KOTIINJoulu on suosikkijuhlani ja joulu syntyy meillä kotiin pääasiassa kukilla, kasveilla ja kynttilöillä. Tontut, kuuset ja muut joulua alleviivat tekstiilit saavat jäädä kauppaan ja tänä vuonna erityisesti vihertävän sävyt inspiroivat muiden utuisten värien lisäksi. Nämä kestävät myös aikaa paremmin, eikä heti Tapanina tule tarvetta karsia kaikkea jouluista pois. Toki jotain ihan vaan jouluunkin liittyvää lasten iloksi hyllyille ripotellaan, vähintään ne eskarissa ja koulussa tehnyt sympaattiset joulupukit kavereineen. 

Tein viikolla muutaman pienen hankinnan kotiin joulua, tai no koko talvea varten. Olohuoneeseen ostin muutaman uuden tyynynpäällisen House Doctorilta, toisen samettisen vaaleanroosan, toisen vihertävän villaisen ja keittiöön kastehelmikuvioisen pellavapyyhkeen Iittalalta. Samalla kauppareissulla nappasin myös muutaman ison eukalyptuksen oksan askertelua varten.

Tänään illalla talo täytetään eukalyptuksen lisäksi myös piparin tuoksulla, kun lasten kanssa on tarkoitus muuta pellillinen pipareita vielä leipoa. Rentouttavaa lauantai-iltaa siis itse kullekin! Ja isot kiitokset kaikille edellisen postaukseen kannustavia kommentteja jättäneille! <3

-Piia

4 kommenttia :

 1. Kauniilta näyttää ja kuulostaa.

  VastaaPoista
 2. Hassua, olen ihastellut juuri noita samoja tyynynpäällisiä. Suloisen pehmeä yhdistelmä. Mukavaa itsenäisyyspäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen pitkään tuota roosaa hypistellyt ja nyt viimein sen raaskin ostaa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!