15.8.2015

SUOSIKKEJA HYLLYLLÄ
Keittiössämme on kaksi avohyllyä, joissa säilytetään joitakin pieniä, kauniita käyttötavaroita, erilaisia kuppeja ja kippoja sekä pieniä silmäniloja. Hyllyt itsessään on Biltemasta hankittuja, muutaman euron kappale ja olen ollut niihin tosi tyytyväinen, hinta oli edukas ja puu tuo kivaa lämpöä keittiöön ja onhan niihin kiva rakennella myös erilaisia asetelmia. Tällä hetkellä alimmalta hyllyltä löytyvätkin tämän hetkiset suosikkijuttuni, kirppikseltä löytyneet kirkkaat Grapponia juomalasit sekä joitakin kesän Tulholman reissun tuliaisia.
Vaikka Grapponia juomalasit eivät mikään huippu edullinen kirppislöytö ollutkaan, en malttanut jättää niitä ostamatta. Järkeilin, että uusista laseista maksaisin vieläkin enemmän, joten miksen myös näistä kaunottarista, jotka ovat kuitenkin ihan uuden veroisessa kunnossa. Näistä maistuu niin mehu kun shamppanjakin, enkä pistäisi pahaksi jos lisää näitä jostain löytäisin. Hyllyn toisessa reunassa taas on Indiskan kaunis sinivalkoinen pannunalunen jonka ostin Tukholmasta. Myös Johan &  Nyströmin early gray-tee on kesälomareissun tuliaisia, maku on hyvä, mutta en voi väittää, etteikö purkin kaunis ulkomuoto olisi vaikuttanut ostopäätökseen. Kaunista ja käytettävää, yhteinen nimittäjä näillä tämän hetkisillä suosikeillani.
-Piia


5 kommenttia :

 1. Hyllyt on tosi kivan näköiset! Mulla on hyllylevyt jo hankittuna, mutten ole saanut käsiini noita puisia kannattimia noin kapeina. Levy on siis kai 15 cm.. Löysitkö sinä Biltemasta myös kannattimet?

  VastaaPoista
 2. Hyllyt on tosi kivan näköiset! Mulla on hyllylevyt jo hankittuna, mutten ole saanut käsiini noita puisia kannattimia noin kapeina. Levy on siis kai 15 cm.. Löysitkö sinä Biltemasta myös kannattimet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! <3 Kannattimetkin ovat joo Biltemasta. Hyllyt on laitettu noin vuosi sitten, mutta luulisi, että kannattimet olisivat kaupan vakiotavaraa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!