21.8.2015

PERJANTAI

 
 

 
Viikonloppu on tästä eteenpäin kolmipäiväinen! Kuten kerroin, esikoisen koulun alun vuoksi päätin siirtyä toistaiseksi tekemään lyhennettyä työaikaa ja pitää perjantait vapaata ja tässä sitä ollaan, vapaalla!
 
Yleensä viikonloppuun jäävät hommat kuten siivous, pyykinpesu, lakanoiden vaihtaminen, kaupassa käynti, mikä milloinkin, onnistuu vasta edes perjantaisin ja viikonloppuna on aikaa oikeasti vain olla yhdessä! Myös lasten viikonloppu tuntuu varmasti aavistuksen pitemmältä kun perjantaisin ei tarvitse mennä koulusta iltapäiväkerhoon ja eskarista pääsee puolilta päivin kotiin. Toiveena on, että tämä helpottaisi koko perheen arkea ja uskon, että näin varmasti käy!
 
 
 
 
Ja mikäpä tässä ihanassa intiaanikesässä onkaan viettää pitempää viikonloppua! Koti on siivottu, pyykkikori tyhjä, sää on mitä mahtavin ja lämpötila heiluu hellelukemissa. Uimarannalle tekisi mieli ja jäätelö on lisättävä ostoslistalle, edessä siis mitä mahtavin viikonloppu, toivottavasti myös sinulla!
 
-Piia

6 kommenttia :

 1. Oih, täydellinen aloitus viikonloppuun!
  Ihania kuvia ja mahtavaa viikkistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisuus neljän päivän työviikkoon on kyllä hieno juttu! Tuntuu viikonloppu valtavan paljon pidemmältä! Toivottavasti sullakin oli ihana viikkis! <3

   Poista
 2. Kolmipäiväinen viikonloppu kuulostaa ihanalta! Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, toivottavasti sinullakin oli ihana viikonloppu! <3

   Poista
 3. Mahtavaa! Nauti viikonlopuistasi! Minäkin tein tuota lyhennettyä syksyn ajan kolme vuotta sitten ja olen taas harkinnut sitä. Kyllä varmaan jossain vaiheessa taas teenkin niin, kunhan tässä nyt on tarpeeksi aikaa kulunut tuosta äitiyslomalta paluusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin alkuun tämä on ollut vielä vähän säätöä, muutamia tärkeitä työpalavereja on osunut juuri perjantaille, joten vapaapäivää on joutunut vaihtelemaan viikosta riippuen, mutta eiköhän rytmiin pian päästä ja aivan varmasti nautin! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!