23.8.2015

PIHA ILTA-AURINGOSSASään puolesta on taidettu viettää kesän upeinta viikonloppua! Mittari on meillä näyttänyt päivisin päälle kolmeakymmentä ja koko kesän varastossa ollut uima-allas päätettiin sittenkin vielä virittää pihalle lasten iloksi. Itse olen viettänyt suurimman osan viikonlopusta aurinkotuolissa lämpöä ja valoa syksyn pimeisiin iltoihin tankaten.


Lämpöä on riittänyt iltaan saakka ja pihalla on voinut palelematta nauttia myös ilta-auringosta. Aurinko on iltaisin jo kovin matalalla ja ilta-auringossa piha kasveineen näyttää ihan erilaiselta kuin keskikesällä. Metsä siivilöi valon kauniisti ja jotain pientä kylmyyttä ilta-auringon valossa jo on.


  
Lämmöstä huolimatta syksyn merkkejä on havaittavissa ilta-auringon lisäksi myös kasveissa kun syyshortensian kukat alkavat muuttua pikkuhiljaa vaaleanpunaisiksi ja kukkakauppaan oli ilmestynyt kanervia. Helteestä huolimatta en malttanut olla ostamatta jo yhtä kanervaa kotiin. Ensimmäisen kuvan valkokukkainen vähän erikoisempi kanerva hurmasi kauneudellaan ja taitaapa se syksy ensi viikolla saada jo vähän enemmän jalansijaa säänkin puolesta. Sitä ennen nautitaan kuitenkin jokaisesta auringonsäteestä illan viimeiseen saakka!
-Piia

2 kommenttia :

 1. Mulle kyllä kelpaa jo syksy - ainakin lämpötilojen puolesta. Aurinko voisi vielä näyttäytyä, mutta lämpötila saisi laskea. Yöllä oli törkeän kuuma nukkua, ja aamulla manataan elämää. EIköhän se elämä taas tästä kun aurinko alkaa kurkkimaan ja herää kunnolla :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mielelläni kesästä ja lämmöstä nauttisin ja skippaisin syksyn sitten suoraan talveen! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!