19.2.2018

TIUKASTI TALVESSATässä vaiheessa vuotta sana kevät pistää päivä päivältä enemmän silmiin paikassa jos toisessa. On kevättä rinnassa ja sisustuksessa. Itse en ihan vielä kevääseen suostu, minulle juuri nyt eletään talven parasta aikaa! On lunta, pakkasta ja aurinkoa!

Tälläinen runsasluminen pakkastalvi mahdollistaa jos jonkinlaisen talviurheilun, jota meidän perheessä harrastetaan paljon. Itsekin olen taas muutaman vuoden tauon jälkeen päässyt suksien päälle niin ladulla kuin rinteessä ja onpa tuo vaille kaksivuotiaskin jo muutaman kerran saanut laskettelusukset jalkaansa! Ja lumiukot, pulkkailu ja luminen metsä, rakastan! Sulava lumi, sohjo ja kura joutaa vielä odottaa!
Sisustuksessa tämä on minulle sitä seesteisintä aikaa. Koti on tällä hetkellä hyvin neutraali, jopa vähän väritön, jota myös ikkunoista pilkistävä luminen maisema toistaa. Juuri nyt en kaipaa suurtakaan muutosta suuntaa tai toiseen, teidän, että sekin aika tulee, nyt on kuitenkin ihan hyvä olla tässä pienessä sisustushorroksessa vielä hetki.
Pakkasella on myös ihana kietoutua sohvalle viltin alle, lämmitellä palelevia varpaita takan ääressä ja sauna tuntuu ehdottomasti parhaalta pakkasulkoilun jälkeen. Tyytyväisenä siis vietän vielä talvea, keväälle on aikaa myöhemminkin, viimeistään sitten kun nuo reilusti yli kolmimetriseksi auratut lumikasat talon vierestä sulavat!

-Piia

2 kommenttia :

 1. Ihanan näköistä, itse tykkään juurikin tuollaisesta ”värittömästä” ja seesteisestä :) Onko teidän keittiön ruokatuolit mistä?
  -PäiviH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on se minunkin lempi-look! Ruokatuolit ovat Askosta, niistä lisää tässä postauksessa: http://pilkkeita.blogspot.fi/2017/11/sisustuksen-ensimmaiset-x-5_22.html

   Poista

Kiitos kommentistasi!