4.2.2018

SISUSTUKSEEN SOPIVA KÄSITYÖKORI

 
Kaikenlaisia kasseja, pusseja ja nyssäköitä keskeneräisille käsitöille löytyy vähän joka kolosta. Olohuoneen sohvan nurkka on suosikkipaikkani neuloa ja olohuoneessa on ollut sellaisen sisustukseen sopivan käsityökorin mentävä aukko. Tämä aukko paikattiin taannoisella kirpputorilöydöllä, kun mukaan tarttui söpö pieni kori, joka oli varustettu hauskalla kantokahvalla ja kannella. 

Itse en tätä suloista koria heti huomannut, mutta siksipä kirpputorille onkin hyvä mennä ystävän seurassa, kaksi silmäparia kun on tarkempi kuin yksi. Onnekseni hänellä ei ollut korille käyttöä, joten minä sain kävellä sen kanssa kassalle ja kotiin.


 
Arvatenkin taaperoa tämä kori ja sen kuljettaminen paikasta toiseen kiinnostaa kovasti. Kahva on osoittautunut tässä varsin käteväksi, jos mielenkiinto käy liian suureksi ja silmukat ja puikot uhkaavat irrottautua toisistaan voi korin ripustaa pienten kätten ulottumattomiin.


'
Korissa majailee tällä hetkellä ikuisuuskeskeneräisyysprojektini, Veera Välimäen kappa, ihana tuubimainen huivi, jolle tulee valmiina mittaa noin kaksi metriä. Lankana on ihastuttavan pehmeä silkin ja alpakan sekoitus ja lopputulos tulee olemaan varmasti upea, jokunen silmukka on siihen kuitenkin vielä matkaa. Ehkä se nyt tuosta vähän sutjakammin etenee, kun on paremmin käsillä tuossa uudessa käsityökorissa.

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!