25.1.2018

HAAVEITA JA TAVOITTEITA SISUSTUSVUOTEEN 2018

  Uuteen alkaneeseen vuoteen asetetaan usein toiveita ja haaveita. Uusi vuosi on uusi alku, joka motivoi monia aloittamaan uuden harrastuksen, kuntokuurin, terveellisemmät elämäntavat tai kuten meitä sisustusintoilijoita, haaveilemaan myös uusista asioista kodin sisustuksessa.

Sisustusbloggaajien keskuudessa kiertävä haaste on tammikuussa kauniin ja tyylikkään  Coffee Table Diaryn Giseldan käsialaa. Haaste kehottaa haaveilemaan hetken ja listaamaan omia sisustustoiveita vuodelle 2018.

Viime vuonna haaveilin useistakin muutoksista kotiin ja monet sekä vähän päälle näistä toteutuivat. Kun viime vuosi startattiin rytinällä ja pintaremonttia tehtiin vähän siellä ja täällä, ainakin toistaiseksi tuntuu, että tämä vuosi mennään verkkaisemmalla otteella. 

Suurimmat haaveeni koskevat tällä hetkellä keittiötä. Jo viime vuonna haaveilen uudesta, pyöreästä pöydästä ja tämä haave on edelleen voimissaan. Kohtuuhintainen ja omat kriteerit täyttävä pöytä ei kuitenkaan ole se helpoin löydettävä. Pöytähaaveen osalta olen myös hieman ristiriitaisissa mietteissä, sillä pyöreän pöydän kanssa emme voisi enää pitää puusohvaa. Olen sohvaan kovin kiintynyt, toisaalta myös jo hieman kyllästynyt, eikä se aina ole se kaikista käytännöllisin. Tämä tarkoittaisi siis myös uusien tuolien hankkimista.


Osittain tuoliongelman saattaisi ratkaista meiltä löytyvät kaksi Domus-tuolia. Yksi tämän vuoden haaveista koskeekin näitä tuoleja ja tavoitteena on saada tuolit viimein kunnostettua. Tuolit ovat siinä kunnossa kun ne olivat löytöhetkellä ja liitokset alkavatkin kaivata jo kiristystä, myös pinnoissa on parantamisen varaa. Vinkit hyvästä entisöijästä Jyväskylän suunnalla otankin mielelläni vastaan!

Uuden pöydän ja tuolien myötä niemekkeen pieni seinäpätkä olisi mukava maalata jollain uudella sävyllä ja ehkä seinähyllyjenkin varalle voisi silloin keksiä jotain uutta...


Keittiön päivitys haaveiden lisäksi tavoitteenani on tänä vuonna sisustaa harkiten, välttää heräteostoksia sekä hyödyntää jo olemassa olevaa. Katsotaan kuinka haaveiden ja tavoitteiden vuoden mittaan käy. Ja koska kyse on naisesta ja sisustamisesta, todettakoon vielä, että oikeudet muutoksiin pidätetään.

Jos haluat tietää mistä muut haasteeseen osallistuneet sisustusbloggaajat unelmoivat, seuraa Giseldan blogia, jonne tulee kuunvaihteessa kooste uuden vuoden sisustushaaveista.

-Piia

2 kommenttia :

  1. Onpa kaunis keittiö, nyt jo. :) Meilläkin on yksi Domus-tuoli, miehen ukin peruja. Onnea haaveiden toteuttamiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Domukset ovat kyllä ihania ja perintötuolina teillä varmasti sitäkin rakkaampi!

      Poista

Kiitos kommentistasi!