30.6.2019

VERHOT TERASSILLAOli sitten kyse sisä- tai ulkotilasta, kyllä verhot vain usein ovat se piste iin päälle, joka viimeistelee sisustuksen. Näin myös pikkuterassillamme, jonne lasitus nyt mahdollisti verhojen ripustamisen. Sen lisäksi, että verhot tuovat pehmeyttä ja lämpöä terassin sisutukseen, ne myös tuovat näkösuojaa puolelle, joka aukeaa naapuriin päin. 
Terassillamme on avattava lasitus kahdella sivulla. Asensimme verhokiskon toiselle sivulle koko matkalta ja ompelin sivulle kolme erillistä verhoa. Pääasiassa verhot ovat kasattuna yhteen reunaan, mutta halutessamme verhoilla on mahdollista peittää koko kolme metrinen sivu.

Olin ajatellut pellavaverhoja, mutta koska terassi on vinon katon johdosta todella korkea, olisi kolmelle pitkälle pellavaverholle tullut aika paljon hintaa. Koska kyse on ulkotilasta valitsin vähän edullisemman vaihtoehdon ja ompelin verhot pellavaa muistututtavasta kauniisti kudotusta puuvillasta. Fiilis on kuitenkin juuri se mitä hain, verhot ovat kevyet ja ilmavat, mutta sopivasti näkösuojaa antavat ja lasien ollessa auki tietenkin myös kauniisti tuulessa heiluvat.Terassin ilme on muuttunut aikalailla siitä mitä se  ennen lasitusta oli. Rimoituksen poisto, kevyempi sohva ja verhot ovat muuttaneet tunnelman ilmavammaksi ja huonemaisemmaksi. Terassin sisustus on myös entistä enemmän samaa paria kodin sisätilojen sisustuksen kanssa. En voisi olla juuri tyytyväisempi!

Minulla on vielä ensi viikolla muutama työpäivä ennen varsinaista kesälomaani ja ennen kuin pääsen nauttimaan terassista aamusta iltaan. Yhden viikon ehdin jo lomailla, kun käväisimme ennen juhannusta Espanjan auringossa. Toivottavasti aurinko ja lämpö palaisivat takaisin myös tänne pohjoiseen, jos niin kävisi ensi torstaihin mennessä, en pistäisi yhtään pahakseni!

-Piia

2 kommenttia :

 1. Todella kaunista!

  Ihanaa lähestyvää lomaa ja terassieloa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Loma on alkanut ihanasti maalla, pian sitten siirto tuohon terassille köllimään! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!