26.4.2019

IHANA MOON



Kauniin pyöreä, sametinpehmeä ja täydellisen vaaleanpunainen! Olohuoneen uusi ihanuus, Hakolan Moon rahi on juuri niin kaunis kun olin uskaltanut toivoa! Rahin myötä olohuoneessa tammikuussa alkanut huonekaluralli on saatu päätökseen ja tällä kalustuksella on tarkoitus nyt elellä tovi jos toinenkin. 



Olen ollut ihastunut Moonin siitä alkaen kun sen ensi kertaa Hakolan mallistossa näin. Samettinen pinta ja reilu koko tuntuivat houkuttelevilta. Ennen huonekalujen pyörittelyä rahille ei ole ollut olohuoneessa tilaa, mutta nyt kun mahdollisuus sen hankkimiselle tuli, en voinut sitä vastustaa.




Ensimmäinen ajatukseni oli hankkia rahi greigen sävyssä.  Lepakkotuolin tuleminen muutti kuitenkin suunnitelmaa ja päädyin lopulta ikisuosikkiväriini vaaleanpunaiseen. Onneksi! Vaaleanpunainen rahi on kuin ihana, suloinen ranskanpastilli keskellä olohuonetta!



Rahin päälle mahtuu useampikin jalkapari ja koska se on painava, pysyy se erinomaisesti paikallaan eikä liusu ikävästi jalkojen alta pois. Kokonsa puolesta toimittaa myös tarvittaessa sohväpöydän virkaa. Aika täydellinen tapaus kaikin puolin! 

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!