15.4.2019

3-VUOTIAAN JUHLAT


Sitä huomaa, että kolmannen lapsen kohdalla alkaa syntymäpäiväjuhlien järjestäminen sujumaan jo vähän pienemmällä taikka sitten ainakin vähän lyhyempiaikaisella stressillä. Kun kahden ensimmäisen lapsen ollessa pieniä juhlia alkoi suunnittelemaan jo viikkoja etukäteen, kolmannen kohdalla homma hoituu muutamassa illassa. Nopealla netin selaamisella luottoreseptien kaveriksi etsitään jotain pientä uutta, jo olemassa olevien koristeiden kaveriksi haetaan kauppareissulla muutama lisäilmapallo ja pöytäliina sujahtaa pöytään vallanmainiosti silittämättäkin.

Mutta yhtä paljon minä edelleen juhlien suunnittelusta ja järjestelystä pidän! On ihanaa suunnitella tarjottavat, kattaa pöytä herkuilla ja saada sukulaiset ja ystävät pöydän ääreen istumaan ja rupattelemaan. 



Perheemme pienintä, nyt jo kolmevuotiasta, juhlittiin sunnuntaina. Juhlapöydästä löytyi jo perinteeksi muodostuneen porkkanakakun ja mutakakun lisäksi  kreikkalainen voileipäkakku, tortillawrappeja kahdella täytteellä, keksejä ja karkkeja sekä ihastuttava numerokakku, joka tehtiin  tällä Kinuskikissan ohjeella. Pursotusapuna oli rakas kälyni, jolta homma hoitui huomattavasti kätevämmin kuin minulta ja minä sain keskittyä vain koristeiden asetteluun. Tämänkin osaan jo nykyisin paremmin, pyytää apua niin ehtii itsekin keittiön puolelta kahvipöytään!



Parasta juhlissa on kuitenkin se pienen ihmisen ilo, joka kasvoilla loistaa hänen omilla syntympäivillään! Ja näistä juhlista on hyvä jatkaa juhlia pääsiäisen ja melkeinpä heti perään vapun merkeissä!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!