24.3.2019

KEVEYTTÄ VALOSTAJoka kevät valon määrä pääsee yllättämään! Pitkän pimeän kauden jälkeen tuntuu aina yhtä uskomattomalta, miten päivät ihan yhtäkkiä ovatkin jo niin pitkiä, että vielä seitsemän aikaan on tänäänkin ollut valoisaa. 

Pidän talvesta kovasti enkä oikein haluaisi pimeydestä valittaa, mutta kyllä sitä huomaa valon lisääntyessä miten paljon valo antaa energiaa. Alkuvuodesta väsymys on vaivannut aika ajoin todella paljon, nyt tuntuu että tuo väsymys on pikkuhiljaa voitettu ja talviuni on taakse jäänyttä aikaa.
Valo tuo keveyttä paitsi sydämeen, myös kotiin. Tässä vaiheessa vuotta kodin ilmeen on ollut tapana keventyä ja vaaleantua. Yksinkertaisuus viehättää, vähän kun valmistuisi vastaanottamaan pian lumen alta paljastuvaa vihreyttä ja muita kevään värejä. 

Ja toivottavasti myös ne viime syksynä multaan piilotetut kukkasipulit! En enää muista mitä kaikkea maahan laitoin, ehkä jotain vastaavaa kun maljakosta nyt löytyvät hentoiset kukat.Ihanan viikonlopun jälkeen, johon on kuulunut ystäviä, ulkoilua ja urheilua, voi hyvillä mielin taas astua arkeen, josta sääennusteen mukaan on luvattu varsin keväistä ja aurinkoista ja toivottavasti myös tunnelmaltaan varsin kepeää!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!