3.3.2019

NYTKÖ JO MAALISKUUViuhakkaasti kulkee taas kalenteri. Juuri käänsin seinäkalenterista esiin helmikuun ja melkeinpä samantien sai olla kääntämässä maaliskuuta näkyville. Mutta ei se auta kun pitää piposta kiinni ja yrittää pysyä perässä. 

Tämä viikko vietettiin Keski-Suomessa talvilomaa ja osan viikosta lomailin itsekin. Teki hyvää. Ehti saada arjen askareita ajantasalle ja samalla huomata, että  kaikenlainen kodin laittaminen ja sisustusinnostus alkaa taas kutkutella lisääntyneen valon myötä. Keväinen to-do lista alkaa olla jo hyvänmittainen alkaen viherkasvien mullanvaihdosta ikkunoiden pesuun, tuohon joka keväiseen ikuisuusaiheeseen, joka todennäköisesti venyy tänäkin vuonna vielä kuukausikaupalla. Sisustusideoita taas löytyy vähän joka nurkkaan ja myös pikkuterassille, joka viime syksyisen lasituksen myötä saadaan käyttöön tänä vuonna ennätysaikaisin!Tänään upea aurinkoinen sunnuntai on mennyt sisätiloissa kun vatsapöpö iski perheen pienimpään. Onneksi auringosta ja valosta voi nauttia myös sisällä ja tautikin on osoittautunut pikaversioksi. Laskiaspullat paistuvat uunissa ja puikolla oleva ihana raitasukka valmistuu verkkaisesti, että  ihan hyvältä vaikuttaa maaliskuu vaikka vähän yllättäen koittikin.

-Piia

2 kommenttia :

  1. Ihania tunnelmakuvia taas :) Aurinkoista uutta viikkoa, tuntuu kyllä aika uskomattomalta että eletään jo virallisestikin kevättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! Kevät ja kesäkin on kyllä jo ihan nurkan takana, varsinkin jos viikot menevät niin nopeasti kun nyt tuntuu kuluvan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!