27.5.2016

TYHJÄLTÄ PÖYDÄLTÄ

Tiedättekö sen tunteen, kun katselee riittävästi omia nurkkia, niin tulee valtava tarve uudistaa ja muuttaa jotain? Minulle se on iskenyt nyt pahemman kerran kun äitiyslomaa on jo jonkin aikaa takana ja oman kodin jokainen nurkka on taas tullut tutummaksi kun aikoihin.  


Kun mihinkään suurempiin muutoksiin ei juuri nyt ole kotona tarvetta, pitää keksiä jotain pientä, jossa toteuttaa itseään. Niinpä tässä päivänä eräänä päätin tyhjentää keittiötasoilta kaiken tavaran pois vain järjestelläkseni ne uudestaan paikoilleen. 

Tavarat saivat uuden järjestyksen, pölyt tuli pyyhittyä huolella ja jotain tuli karsittua samalla kun mieli virkistyi melkein keittiöremontin verran ja nollabudjetilla.  


Sama jäjestelyvimma onkin sitten pyyhkäissyt keittiön jälkeen lähes joka huoneessa, tyynyjä on pöyhitty oikein urakalla ja muutama taulukin on taas vaihtanut paikkaa. Niin ja ehkä myös sohvat, johan ne ennättivätkin olla edellisessä järjestyksessä melkein kuukauden päivät... Uudistamisen tarve on tyydytetty ja samalla on voinut tarjota myös puolisolle mukavia yllätyksiä työpäivän päätteeksi, kun koskaan ei tiedä mistä sohva illalla löytyy! ;) Viikonloppuna yritän kohdistaa tämän energian pihahommiin ja jättää sohvan toistaiseksi paikoilleen ja ehkä myös yritän valokuvata tämän hetkisen tilanteen! Sitä ennen olisi mukava kuulla, että enhän ole yksin tämän vimmani kanssa, kai se vaivaa muitakin aina joskus?

Mukavaa perjantaita toivotellen!
-Piia

4 kommenttia :

 1. Täällä on kans vaihtanut tavarat ahkerasti paikkojaan. Ihanan edullista sisustamista :). Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin blogistasi että samat hommat ollut sielläkin! :) Edullista ja ekologista kun samoja kamooja nurkasta toiseen siirtelee, just hyvä siis! :)

   Poista
 2. Välillä tosiaan nurkat on niin tuttuja, että erehtyy luulemaan, ettei tilannetta paikkaa mikään muu, kuin liuta pintaremontteja sekä uusia tavaroita! Ja kappas, pieni uudelleen järjestely ja siivotut nurkat ja tila on kuin uusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Varsinkin uusien tavaroiden kanssa yritän olla nykyisin olla aika harkitsevainen, omasta takaakin tavaraa riittää ja kun hetken harkitsee, aika monta juttua voi jättää ostamatta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!